Alpen

Beklimmingen, familievakanties en cursussen

In de Alpen beklim je met ons aansprekende toppen zoals de Matterhorn, Dent d'Hérens, Dufour Spitze en natuurlijk de Mont Blanc. Of we leiden je op tot een Alpinist, IJsklimmer, Alpien sportklimmer of Klettersteiger die alle basiskennis heeft om veilig tochten te maken én weet wat het is om in de praktijk keuzes te maken. In 2015 hebben we bovendien speciale programma's voor families. want wat is er nou mooier dan het avontuur en de buitenlucht delen met de mensen die je het meest lief zijn.


Beklimmingen

je beklimt met Mountain Network de hoogste en meest markante bergtoppen in de Alpen. De Mont Blanc, Gran Paradiso, Dufour Spitze, Dent d’Hérens en de Matterhorn. De programma’s rondom de beklimmingen zijn met aandacht opgezet. We zorgen voor een goede opbouw van het programma zodat je er conditioneel en technisch helemaal klaar voor bent als de topbeklimming start.


Cursussen

Boek je een cursus bij Mountain Network, dan kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht door onze UIAGM berggidsen, kleine groepen en vooral heel veel zelf doen. Wij geloven in ‘learning by doing’, dus zodra het kan ga je zelf aan de slag. We dagen je uit om zelf tochten te plannen, beslissingen te nemen, voor te klimmen en de geleerde touwtechnieken te gebruiken. We kiezen bewust uitdagende tochten en zoeken de spanning op. Op die manier leer je klimmen in reële omstandigheden en ontdek je écht wat het is om op eigen kracht onderweg te zijn.


Familie vakantie Alpen

Wat is er nou mooier dan samen met je familie op avontuur te gaan in de bergen. En dat te delen met andere families. En dan ook nog eens in het meest indrukwekkende bergmassief van Europa? Veel leuker worden familievakanties niet. We hebben een programma voor kinderen van 7 tot 14 vol bergactiviteiten en een bergsportweek voor oudere kinderen (14+) met onder andere de beklimming van de Aiguille du Tour (3540m) op het programma.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236902 of mail: travel@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088-1236902
bergsport@mountain-network.nl

Locatie

Maatwerk