Alpinisme

Beklimmingen en cursussen in de Alpen

In de Alpen beklim je met ons aansprekende toppen zoals de Mont Blanc, Grossglockner, Matterhorn, en Dufour Spitze. Of we leiden je op tot een Alpinist die alle basiskennis heeft om veilig tochten te maken én weet wat het is om in de praktijk keuzes te maken.


Beklim de hoogste toppen van ieder Alpen land

Je beklimt met Mountain Network de hoogste toppen van ieder Alpen land, laten we zeggen: de 6 summits. Van meest toegankelijk tot technische ingewikkelder: de Triglav (Slovenië – vanaf 2019), de Zugspitze (Duitsland), de Gran Paradiso (Italië), de Grossglockner (Oostenrijk), de Mont Blanc (Frankrijk) en de Dufourspitze (Zwitserland). De programma’s rondom de beklimmingen zijn met aandacht opgezet. We zorgen voor een goede opbouw van het programma zodat je er conditioneel en technisch helemaal klaar voor bent als de topbeklimming start.


De mooiste toppen van de Alpen

Naast de 6 summits, de hoogste toppen van ieder Alpenland, zijn er nog een heleboel andere mooie, bijzondere en uitdagende toppen in de Alpen, die wij heel graag beklimmen. We hebben de toppen in ons aanbod gekozen omdat ze gewoonweg niet mogen ontbreken (denk aan de Matterhorn in Zwitserland), omdat ze zich in een gebied bevinden waar we de ene na de andere 4000’er kunnen beklimmen (denk aan de Monte Rosa of Berner Oberland gebieden in Zwitserland), en omdat de omgeving eindeloze mogelijkheden biedt (denk aan de Wildpitze in Oostenrijk).


Alpine cursussen

Boek je een cursus bij Mountain Network, dan kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht door onze UIAGM berggidsen, kleine groepen en vooral heel veel zelf doen. Wij geloven in ‘learning by doing’, dus zodra het kan ga je zelf aan de slag. We dagen je uit om zelf tochten te plannen, beslissingen te nemen, voor te klimmen en de geleerde touw technieken te gebruiken. We kiezen bewust uitdagende tochten en zoeken de spanning op. Op die manier leer je klimmen in reële omstandigheden en ontdek je écht wat het is om op eigen kracht onderweg te zijn.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236902 of mail: travel@mountain-network.nl

Contactinformatie

Telefoon
088-1236902
travel@mountain-network.nl

Locatie

Maatwerk