Beklimmingen

Beklim de mooiste toppen van de Alpen

Je beklimt met Mountain Network de hoogste en meest markante bergtoppen in de Alpen. De Mont Blanc, Gran Paradiso, Dufour Spitze en de Matterhorn. De programma’s rondom de beklimmingen zijn met aandacht opgezet. We zorgen voor een goede opbouw van het programma zodat je er conditioneel en technisch helemaal klaar voor bent als de topbeklimming start.


Mont Blanc (4810m)

De Mont Blanc is de hoogste berg van de Alpen op de grens van Frankrijk met Italië. De witte gigant is aan alle kanten indrukwekkend om te zien. Geen wonder dat het voor veel mensen een droom is om de top te beklimmen. In de laatste 15 jaar hebben we al honderden mensen mogen voorbereiden voor en begeleiden naar de top van de Mont Blanc. Je kunt met Mountain Network op 3 manieren naar de top:


Hoogalpiene beklimmingen

Wil je je eerste 4000-er beklimmen? Of heb je juist al meer ervaring en zoek je een nieuwe uitdaging in de Alpen? Dan is één van onderstaande programma’s zeker wat voor jou. We beklimmen aansprekende bergtoppen in en rond het Mont Blanc gebied. We kiezen in veel gevallen voor een ‘aparte’ route waarbij de technische moeilijkheidsgraad net wat hoger is en de entourage wat avontuurlijker.

Neem contact op voor meer informatie