Trekking

Wandel of hiking tochten mét een echte top

Maak met ons een trekking door de mooiste berggebieden op aarde onder leiding van een Nederlandse expeditieleider. De trekkings in ons programma aanbod hebben allemaal een échte top die we al wandelend kunnen beklimmen. Deze trekkings zijn niet te verwarren met een wandeling door het park - dit zijn uitdagende, meerdaagse hikes op grote hoogte. Mountain Network helpt je bij de voorbereiding en training voor deze uitdagende en onvergetelijke reizen!


Kilimanjaro trekking Tanzania

De hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, is een berg die je al lopend (zonder het gebruik van touwen of ingewikkelde klimtechnieken) beklimt. Dat maakt de Kilimanjaro een zogenaamde ‘trekkingpeak’, die thuishoort in de categorie trekking.


Toubkal trekking Marokko

Een trekking naar de Toubkal betekent het échte Marokko ervaren! Slapen in Berberdorpjes, kleurrijk Marrakesh en de beklimming van de Toubkal, de hoogste berg van het Atlasgebergte in Noord-Afrika.


Stok Kangri Himalaya trekking India

De Stok Kangri in de Noord Indiase regio Ladakh is één van de meest toegankelijke bergen van de Himalaya. Met 6153 meter boven zeeniveau is de Stok Kangri de hoogste berg in ons trekking aanbod. Deze reis is een fantastische combinatie van Boeddhistische cultuur, natuur en een flinke dosis uitdaging. Maar maak je geen zorgen, Mountain Network helpt je stap voor stap bij de voorbereiding en het reisprogramma biedt voldoende ruimte tot acclimatisatie.


Damavand trekking Iran

Tijdens deze bijzondere reis door Iran combineer je een bezoek aan de moderne hoofdstad Teheran en het ontdekken van de Perzische cultuur met de trektocht door het prachtige Lar nationaal park en een beklimming van de Damavand – met 5671m de hoogste berg van het Midden-Oosten én de hoogste vulkaan van Azië. Een reis voor de avontuurlijke bergwandelaar en ontdekkingsreiziger!


Triglav trekking Slovenië

Dit is een tocht door een bijzonder deel van de Alpen – de Juliaanse Alpen. De bergen bestaan uit witte kalksteen, dat zorgt voor een wonderschoon landschap met helder blauwe riviertjes die door kloven en grotten stromen in valleien ommuurd door steile rotswanden. Voor deze reis hebben we een tocht uitgestippeld vanaf het beroemde meer van Bohinj, door de twee mooiste valleien van het nationaal park én over de top van hoogste berg van het land, de Triglav. Met 2864 meter boven zeeniveau lijkt de top wellicht minder imposant dan veel andere Alpentoppen, maar vergis je niet, er is wat klauterwerk vereist want de Triglav geeft zich niet zomaar gewonnen!


Georgie trekking

De natuur in de Kaukasus is wild en in het berglandschap vinden we diverse Middeleeuwse nederzettingen die rechtstreeks uit een sprookje lijken te komen. Voor deze 9-daagse reis vliegen we op Tibilisi en maken we een wandeltocht langs de Noordelijke grens met Rusland van Omalo naar Shatili. Tijdens de prachtige tocht bevinden we ons diep in de natuur. Om ons eindpunt te bereiken moeten verschillende riviertjes en de 3431m hoge Atsunta pas oversteken. Een avontuur voor fitte wandelaars die houden van de wildernis!

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236902 of mail: travel@mountain-network.nl