Ardennen Adventure Camp - Mountain Network

Ardennen Adventure Camp

Beleef spanning en avontuur tijdens dit Ardennen Adventure Camp

Mountain Network Ardennen organiseert gedurende de zomer in samenwerking met Summer Camps Holland het Adventure Camp. Ben jij klaar voor stoere, spannende en uitdagende activiteiten? Dan is het Ardennen Adventure Camp echt iets voor jou! Een avontuurlijke buitensportweek in de Belgische Ardennen waarin je allerlei activiteiten gaat doen. Van rotsklimmen en klettersteigen tot kanovaren en bivakeren! Verleg jij je grenzen?

Boeken

Wees niet bang om nat en vuil te worden, want dat is goed mogelijk bij dit kamp! Denk bijvoorbeeld aan een gave mountainbiketour door de bossen en langs de rivier de Lesse. Deze rivier gaan we ook op tijdens een spannende kanotocht; zal jij de watervallen goed doorstaan? Verder ga je tijdens dit kamp een paar keer op een bivak waarbij je zelf vuur zal maken om je eten op te koken. Naast alle spectaculaire activiteiten is er voldoende tijd om op het kampeerterrein lekker te voetballen of te volleyballen.

ACTIVITEITEN

Rotsklimmen Mountainbike
Abseilen Teamgames
Klettersteig Zwemmen
Hoogteparcours Hike
Kanovaren Bivak
Speleologie Avondactiviteiten

 

VERBLIJF

Onze middeleeuwse kasteelboerderij met naastgelegen kampeerterrein vormt de ideale uitvalsbasis voor alle activiteiten. De kasteelboerderij ligt in één van de mooiste valleien van de Ardennen, aan de rivier de Lesse. Met de Lesse, de uitgestrekte bossen en rotsmassieven in de directe omgeving zorgen de Ardennen Camps voor een onvergetelijke ervaring. De deelnemers overnachten in een koepeltentjes kampement (2­-persoons tenten) met daarbij een gemeenschappelijke groeps-­ en verblijfstent.

CATERING

Ontbijt, lunch, avondmaaltijd en drinken is inbegrepen. In het basecamp van Mountain-Network worden de maaltijden gekookt door de kok. Het ontbijt en lunch zal je ’s ochtends smeren in je eigen tentenkamp. We houden zoveel mogelijk rekening met wat kinderen in bepaalde leeftijdscategorieën lekker vinden. Wij zorgen ook voor voldoende tussendoortjes zoals o.a. fruit en candybar en is er onbeperkt drinken (ranja) aanwezig bij met name warm weer.

INFORMATIEBOEKJE

Nadat je geboekt hebt ontvang je van ons een informatieboekje met uitgebreide informatie over het kamp. Hier vind je o.a. een paklijst, reisinformatie waaronder treintijden), contactgegevens tijdens het kamp en nog veel meer praktische informatie. Klik hier voor het informatieboekje 2021.

VOOR WIE?

Het Adventure Camp is geschikt voor iedereen met de leeftijd 12 t/m 16 jaar

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Abonnementhouder (MN klimcentra) of NKBV lid? Opgeven
Direct boeken

Data

Startdatum  Einddatum   
25-07-2021 31-07-2021
01-08-2021 07-08-2021
08-08-2021 14-08-2021
15-08-2021 21-08-2021 VOL
22-08-2021 28-08-2021

De Ardennen Camps starten op zondagmiddag om 17:30 uur. Wij verzoeken je op tijd aanwezig te zijn, je bent vanaf 16:30 uur welkom. Zaterdag om 11:00 uur eindigen de kampen met een gezamenlijke lunch (ook voor ouders die kind ophalen). Tijdens de lunch laten de kinderen een fotopresentatie van de week zien.

KOSTEN

Kosten van het geboekte kamp zijn € 545,00 voor niet-abonnementhouders en € 525,00 voor abonnementhouders en worden online betaald.

VERVOER

Mountain Network Ardennen ligt in het zuidelijkste deel van België op zo’n 3 uur rijden vanaf Utrecht. Blijkt het lastig om vervoer te regelen of wil je graag zonder je ouders reizen? Geen probleem! Je kunt het kamp namelijk eerder starten door per trein te reizen vanaf Rotterdam. Vanaf hier zal één van onze crewleden de deelnemers ontvangen en tijdens de gehele reis vergezellen. Kosten voor de treinreis bedragen:

 • € 80,00: retourreis
 • € 50,00: enkele reis Rotterdam – Dinant
 • € 50,00: enkele reis Dinant – Rotterdam

BEGELEIDING

De begeleiding van de jongeren is in handen van ervaren en gecertificeerde instructeurs. Deze worden zorgvuldig geselecteerd en getraind en dienen een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan te leveren. Zij zijn verantwoordelijk voor algemene organisatie tijdens het kamp en voor het creëren van een emotioneel- en fysiek veilige omgeving.

Inbegrepen

 • Activiteiten
 • Begeleiding (crew + instructeurs)
 • Maaltijden (incl. drank) en tussendoortjes
 • Overnachtingen
 • Ardennen Camp T-shirt

Niet inbegrepen

 • Vervoer (optioneel bij te boeken)
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Zakgeld

OVERIGE

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsverzekeringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen.

VERZEKERING

Indien gewenst kan je zelf een volledige reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Dit kamp gaat door vanaf 8 personen. Wanneer het minimum aantal personen niet voldoet, dan laten we je dit twee weken van te voren weten. Indien het aantal aanmeldingen kleiner is dan het minimum aantal behouden wij ons het recht om een kamp te annuleren. Het is ook mogelijk dat Camps worden samengevoegd, kosteloos annuleren is uiteraard dan ook mogelijk. In beide gevallen ontvang je het boekingsbedrag volledig terug. Kijk hier voor de Betalings-en-annuleringsvoorwaarden (PDF)

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl

Ook interessant voor je?