Rotsklimmen en abseilen

Maak kennis met rotsklimmen in de Belgische Ardennen

  • Onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • Prachtige omgeving van de Lesse vallei
  • Verschillende routes van diverse niveau's

Boeken

Prijs
€ 35,- per persoon
Duur
3 uur
Personen
maximaal 12 personen
Instroom
minimumleeftijd 8 jaar
Locaties
Ardennen

Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om buiten in de rotsen te klimmen? Op eigen kracht omhoog om vervolgens te genieten van de mooiste uitzichten? Doe dan mee met de activiteit Abseilen en Klimmen! Dit is een 3 uur durend programma voor de individuele bezoeker.

Het startpunt voor je activiteit is ons Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij op Camping Villatoile. Na een korte materiaal uitleg door je instructeur ga je op pad naar het klimgebied. Je gaat klimmen in Pont-à-Lesse; een ideaal beginnersgebied op slechts 15 minuten lopen vanaf onze locatie. Na een uitleg over hoe je veilig kan klimmen, ga je veilig gezekerd en op eigen kracht naar boven langs de steile rotswand. Je kan kiezen voor diverse routes met diverse niveaus, zodat iedereen een uitdagende klim maakt. Bovenaan heb je een prachtig uitzicht over de Lesse vallei. Hierna daal je af via een spectaculaire abseil langs de steile rotswand.

Blijf jij liever met beide benen op de grond, maar zou je wel graag willen aanschouwen hoe jouw familie of vrienden het er vanaf brengen? Met een helmpje op je hoofd is het is geen probleem om met de groep mee te gaan en beneden aan de rotsen mee te kijken. Zelfs honden mogen mee!

Kijk hier voor meer info over deze activiteit (PDF)

PRAKTISCHE INFO

Voor deze activiteit zijn stevige wandel- of sportschoenen en sportieve kleding aan te raden.

DATA EN TIJDEN

Deze activiteit wordt georganiseerd tijdens de meivakantie, feestdagen en in de zomervakantie (juli en augustus). De activiteit vindt doorgaans op dinsdag, donderdag en zaterdag plaats van 10:00 – 13:00 uur en is daardoor goed te combineren met een tweede activiteit in de middag. Op basis van beschikbaarheid en met een minimum aantal deelnemers van 6 is het ook mogelijk om deze activiteit op een moment naar keuze te organiseren. Kijk hier voor het complete activiteitenoverzicht. ( Zaterdag 31 augustus bieden wij helaas geen klimmen & abseilen aan)

 

PARKEREN EN ADRES

Bij aankomst zal Camping Villatoile de slagbomen voor je openen waarna je bij de receptie (houten huisje) een code voor het uitrijden kunt halen. Vermeldt hierbij dat je komt voor Mountain Network. Hierna tref je ons aan in het Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij. Kijk hier voor de adresgegevens van Mountain Network Ardennen.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom ​je in ons online boekingssysteem en reserveer ​je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing). ​Je kan kiezen uit betaling op locatie voor aanvang van de activiteit of online via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Rotsklimmen en abseilen Opgeven
Direct boeken

Kosten

Rotsklimmen en abseilen: €35,- per persoon

Inbegrepen

  • Benodigde klimmaterialen
  • Begeleiding van de instructeur
  • Basis ongevallenverzekering

Niet inbegrepen

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto). Laat het ticket zien bij onze bar Le Moulin en we verrekenen 50% van het bezoekerstarief wat je aan de camping betaalt hebt met je rekening.
  • Reis- en annuleringsverzekering

Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF)

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl