Begeleide mountainbiketour

Test je conditie en vaardigheden op de Mountainbike

  • Fietsend door één van de mooiste gebieden van de Belgische Ardennen
  • Een gevarieerd parcours dat zoveel mogelijk offroad gaat
  • Volledige begeleiding van een ervaren instructeur

Boeken

Prijs
€ 30,00 per persoon
Duur
3 uur
Personen
maximaal 12 personen
Instroom
vanaf 12 jaar, minimum lengte 1.60 m
Locaties
Ardennen

Ben jij sportief en klaar voor een uitdaging? Neem dan deel aan onze activiteit Mountainbiken! De uiterst geschikte Lesse vallei zorgt voor een gevarieerd parcours waarbij je zoveel mogelijk van de gebaande paden af gaat. Race over bospaden, langs rivieren en door de weilanden: spanning en actie gegarandeerd!

Het startpunt voor je activiteit is ons Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij op Camping Villatoile. Na een korte materiaal uitleg door je instructeur ga je op pad en start je met het bekend worden met de fiets. Even wennen aan het schakelen en dan een pittige klim als start van de route. Hierna daal je in rap tempo af tot het niveau van de Lesse, zijn er nog een aantal krachtinspanningen nodig bij een paar kleinere klimmetjes, maar zal het vooral technisch fietsen zijn. Schakel jij op tijd naar de volgende versnelling?

Kijk hier voor meer info over deze activiteit (PDF)

PRAKTISCHE INFO

Voor deze activiteit zijn stevige wandel- of sportschoenen en sportieve kleding aan te raden. Het is mogelijk om na de activiteit op Camping Villatoile te douchen dus neem dan ook een schone set kleding mee. De fietsen beschikken over houders waarin je een bidon kan plaatsen.

DATA EN TIJDEN

Deze activiteit wordt georganiseerd tijdens de meivakantie, feestdagen en in de zomervakantie (juli en augustus). De activiteit vindt doorgaans op zaterdag van 14:00 – 17:00 uur en is daardoor goed te combineren met een activiteit in het andere dagdeel. Op basis van beschikbaarheid en met een minimum aantal deelnemers van 6 is het ook mogelijk om deze activiteit op een moment naar keuze te organiseren. Kijk hier voor het complete activiteitenoverzicht.

PARKEREN EN ADRES

Bij aankomst zal Camping Villatoile de slagbomen voor je openen waarna je bij de receptie (houten huisje) een code voor het uitrijden kunt halen. Vermeldt hierbij dat je komt voor Mountain Network. Hierna tref je ons aan in het Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij. Kijk hier voor de adresgegevens van Mountain Network Ardennen.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Mountainbiketour Opgeven
Direct boeken

Kosten

Begeleide Mountainbiketour: € 30,00 per persoon

Inbegrepen

  • Benodigde materialen
  • Begeleiding van de instructeur
  • Basis ongevallenverzekering

Niet inbegrepen

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto). Laat het ticket zien bij onze bar Le Moulin en we verrekenen 50% van het bezoekerstarief wat je aan de camping betaalt hebt met je rekening.
  • Reis- en annuleringsverzekering

Overige

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen

 

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl