Boogschieten

Wie wordt de beste boogschutter van de Belgische Ardennen?

  • Test je focus en stabiliteit
  • Schiet zoveel mogelijk pijlen in de roos
  • Knal de ballonnen kapot!

Boeken

Prijs
€ 15,-per persoon
Duur
2 uur
Personen
maximaal 16 deelnemers
Instroom
minimumleeftijd 10 jaar
Locaties
Ardennen

Denk jij ‘Wat Robin Hood kan, dat kan ik ook’? Test dan je boogschiet skills bij Mountain Network Ardennen!

Het startpunt voor je activiteit is ons Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij op Camping Villatoile. Na een korte materiaal uitleg door je instructeur ga je op pad naar het boogschiet veld. Eerst een paar proefrondjes schieten en wennen aan de boog en de pijlen. Hierna wordt het menens: tijdens de challenge gaat je individueel of per groep de strijd aan met elkaar om te zien wie van jullie beschikt over het scherpste oog en de meest stabiele hand. Schiet zoveel mogelijk pijlen in de roos of raak zoveel mogelijk ballonnen.

Kijk hier voor meer info over deze activiteit (PDF)

PRAKTISCHE INFO

Voor deze activiteit zijn stevige wandel- of sportschoenen en sportieve kleding aan te raden.

DATA EN TIJDEN

Deze activiteit wordt georganiseerd tijdens de meivakantie, feestdagen en in de zomervakantie (juli en augustus). De activiteit vindt doorgaans op maandag van 10:00 – 12:00 uur en donderdag van 14.00-16.00 plaats van en is daardoor goed te combineren met een tweede activiteit. Op basis van beschikbaarheid en met een minimum aantal deelnemers van 6 is het ook mogelijk om deze activiteit op een moment naar keuze te organiseren. Klik hier voor het complete activiteitenoverzicht.

PARKEREN EN ADRES

Bij aankomst zal Camping Villatoile de slagbomen voor je openen waarna je bij de receptie (houten huisje) een code voor het uitrijden kunt halen. Vermeldt hierbij dat je komt voor Mountain Network. Hierna tref je ons aan in het Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij. Kijk hier voor de adresgegevens van Mountain Network Ardennen.

MAATREGELS OMTRENT CORONA

Zowel deelnemers als instructeurs zijn ten alle tijden verplicht om een mondmasker te dragen. Deelnemers zonder mondmasker kunnen ter plaatse een mondmasker kopen. Bekijk hier onze specifieke maatregels.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Boogschieten Opgeven
Direct boeken

Kosten

Boogschieten: € 15,- per persoon

Inbegrepen

  • Benodigde materialen
  • Begeleiding van de instructeur
  • Basis ongevallenverzekering

Niet inbegrepen

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto). Laat het ticket zien bij onze bar Le Moulin en we verrekenen 50% van het bezoekerstarief wat je aan de camping betaalt hebt met je rekening.
  • Reis- en annuleringsverzekering

Overige

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden Ardennen (PDF) raadplegen.

Klik hier voor de betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF)

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl