GPS totaal cursus

Leer volleerd te navigeren met een GPS apparaat

  • Leer alles over de beheersing van het GPS-apparaat
  • Inclusief overnachting, materiaal, verzekering, maaltijden en begeleiding

Locaties & Data

Prijs
€ 145,00
Duur
2 dagen
Personen
minimaal 3, maximaal 15
Instroom
vanaf 12 jaar
Locaties
Ardennen

De Belgische Ardennen is een prachtig gebied om te wandelen en hiken. Met de GPS totaal cursus leer je de beheersing van een GPS-apparaat, zodat je alle geheimen van de omgeving kan leren verkennen.

De kasteelboerderij van Mountain Network Ardennen staat in een prachtige omgeving. Om deze omgeving te verkennen adviseren wij je om gebruik te maken een een GPS-apparaat. Met dit apparaat is het een stuk makkelijker, maar vooral ook een stuk leuker om de mooiste stukjes van de Ardennen te verkennen!

GPS cursus

In deze tweedaagse cursus beginnen we bij de basis van het navigeren: leren werken met kaart en kompas. Met deze kennis in het achterhoofd gaan we aan de slag met het GPS-apparaat. Aan het einde van het cursusweekend komen alle behandelde aspecten samen in een interessante opdrachtentocht, waarna je als volleerd GPS-gebruikter altijd en overal je weg zult vinden.

Tijdens deze cursus behandelen we verder onder andere de oriëntatie, kaart en kompas, geocaching, GPS-navigatie, gebiedskennis en routeplanning. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

Direct boeken

Beschikbare data voor GPS totaal cursus
Data Opgeven
Datum boeken

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl