Klettersteigen - Mountain Network

Klettersteigen

Maak kennis met klettersteigen in de Belgische Ardennen

  • Onder begeleiding van een ervaren instructeur
  • Prachtige omgeving van de Lesse vallei
  • Een afwisselende route langs de rotswand

Boeken

Prijs
€ 35,00 per persoon
Duur
3 uur
Personen
maximaal 12 personen
Instroom
minimumleeftijd 8 jaar
Locaties
Ardennen

Klimmen, klauteren, jezelf beveiligen door middel van haken; dit is klettersteigen! Een klettersteig is een met staalkabels uitgezet parcours op een rotswand. De klettersteigroute die je bij deze activiteit zal volgen is een route van ruim 200 meter lang die langs, over en door de rotsen naar boven kronkelt. Deze route is overzichtelijk, op bepaalde plekken uitdagend en uitstekend geschikt voor beginners.

DE KLETTERSTEIG

Je gaat klettersteigen in het klimgebied Pont-à-Lesse op 15 minuten lopen vanaf de camping. Deze route is overzichtelijk, op bepaalde plekken uitdagend en uitstekend geschikt voor beginners.  Als je boven bent wordt je beloond met een adembenemend uitzicht over de Lesse vallei.

PAKLIJST

  • Regenkleding en sportkleding
  • Stevige wandel- of sportschoenen
  • Klimmateriaal, helm*

*Wanneer je niet over dit materiaal beschikt, kun je gebruik maken van ons materiaal. Mountain Network verzorgt de klimtouwen en overige materialen.

DATA EN TIJDEN

Deze activiteit wordt georganiseerd vanaf 12 juli tot en met 5 september. De activiteit zal iedere dag plaatsvinden, behalve op zaterdagen en neemt enkel 1 dagdeel in beslag. Op maandag, woensdag, vrijdag en zondag is dit ‘s ochtends van 10:00 tot 13:00 uur en op dinsdag en donderdag is dit ‘s middags van 14:00 tot 17:00 uur. Deze activiteit is daardoor goed te combineren met een andere activiteit in de ochtend/middag zoals bijvoorbeeld Rotsklimmen.

AANKOMST

Bij aankomst zal Camping Villatoile de slagbomen voor je openen waarna je bij de receptie (houten huisje) een code voor het uitrijden kunt halen. Vermeldt hierbij dat je komt voor Mountain Network. Hierna tref je ons aan bij de barrage achter op de camping.

MOUNTAIN-SHOP

De Mountain-Shop van Mountain Network bevindt zich bij de barrage, achter op Camping Villatoile. De Mountain-Shop is een klein klim winkeltje waar je kleding, klimmaterialen en topo’s kunt kopen. Je vind hier ook een Mountain-Network medewerker waarbij je je kunt aanmelden voor de activiteit. Deze zal je naar je instructeur begeleiden.

MAATREGELEN OMTRENT CORONA

Zowel deelnemers als instructeurs zijn ten alle tijden verplicht om een mondmasker te dragen. Deelnemers zonder mondmasker kunnen ter plaatse een mondmasker kopen. Bekijk hier onze specifieke maatregels.

Alles nog even rustig doorlezen? Download dan ons informatiedocument over deze activiteit(PDF)

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom ​je in ons online boekingssysteem en reserveer ​je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing). ​Je kan kiezen uit betaling op locatie voor aanvang van de activiteit of online via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Klettersteigen Opgeven
Direct boeken

KOSTEN

Kosten van de geboekte activiteit zijn €35.00 per persoon en worden online betaald. Overige kosten zoals drankconsumpties dien je ter plaatse direct per pin te voldoen.

INBEGREPEN

  • Activiteiten inclusief begeleiding
  • Gebruik klimmateriaal

NIET INBEGREPEN

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto).
  • Reis- en annuleringsverzekering

OVERIGE

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

VERZEKERING

Indien gewenst kan je zelf een volledige reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Deze activiteit gaat door vanaf 4 personen. Wanneer het minimum aantal personen niet voldoet, laten we je dit uiterlijk een week van tevoren weten.

INSTROOMEISEN

Minimum leeftijd 8 jaar.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: +31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl