Speleologie De Fosse - Mountain Network

Speleologie De Fosse

Ontdek de grot en eindig met een prachtig uitzicht over de Lesse vallei

  • Kruip en sluip door de grot La Fosse
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Inclusief materialen

Boeken

Prijs
€ 20,00 per persoon
Duur
ca. 2,5 uur
Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Ardennen

De Belgische Ardennen heeft vele grotten, waar spannende activiteiten georganiseerd worden. Ga met ons mee naar de grot La Fosse en verken de vele donkere gangen. Een spannende activiteit voor het hele gezin!

Mountain Network Ardennen laat je kennis maken met speleologie, het ontdekken van de wondere wereld van grottenstelsels. De wandeling die we maken komt langs drie verschillende grotten. Helm op, hoofdlamp aan en we kunnen van start. Onder leiding van de instructeur ga je de gangen en grotten verkennen. Je klimt en klautert door de gangen steeds verder omhoog. De ene spin is nog groter dan de andere spin en als we allemaal onze lampjes uit doen dan zie je even helemaal niets meer.

LET OP In verband met COVID-19 zijn verschillende gangen en kamers afgesloten. De route in de grot is ingekort. De activiteit is hierdoor uitgebreid met een avontuurlijke wandeling terug naar de camping. Deze wandeling loopt over verschillende uitzichtpunten.

DATA EN TIJDEN

Deze activiteit wordt georganiseerd vanaf 12 juli tot en met 5 september. De activiteit zal iedere maandag plaatsvinden en neemt enkel 1 dagdeel in beslag. Dit is ‘s middags van 14:00 tot 17:00 uur. Deze activiteit is daardoor goed te combineren met een andere activiteit in de ochtend.

AANKOMST

Bij aankomst zal Camping Villatoile de slagbomen voor je openen waarna je bij de receptie (houten huisje) een code voor het uitrijden kunt halen. Vermeldt hierbij dat je komt voor Mountain Network. Hierna tref je ons aan bij de barrage achter op de camping.

MOUNTAIN-SHOP

De Mountain-Shop van Mountain Network bevindt zich bij de barrage, achter op Camping Villatoile. De Mountain-Shop is een klein klim winkeltje waar je kleding, klimmaterialen en topo’s kunt kopen. Je vind hier ook een Mountain-Network medewerker waarbij je je kunt aanmelden voor de activiteit. Deze zal je naar je instructeur begeleiden.

PRAKTISCHE INFO

Voor deze activiteit is het belangrijk dat je dichte schoenen draagt die eventueel vies mogen worden. Draag daarnaast kleding die vies mag worden of oude kleding. Het is mogelijk om na de activiteit op Camping Villatoile te douchen dus neem dan ook een schone set kleding mee.

Alles nog even rustig doorlezen? Download dan ons informatiedocument over deze activiteit (PDF).

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Opgeven
Direct boeken

Kosten

Kosten van de geboekte activiteit zijn €20,00 per persoon en worden online betaald. Overige kosten zoals drankconsumpties dien je ter plaatse direct per pin te voldoen.

Inbegrepen

  • Activiteiten inclusief begeleiding
  • Benodigde materialen

Niet inbegrepen

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto).
  • Reis- en annuleringsverzekering.

Verzekering

Indien gewenst kan je zelf een volledige reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Instroomeisen

Minimum leeftijd 8 jaar.

Paklijst

  • Kleding wat vies mag worden
  • Stevige wandel- of sportschoenen met goede grip
  • Schone kleding

Overige

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze  betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen

 

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl