Speleologie De Fosse

Ontdek de grot en eindig met een prachtig uitzicht over de Lesse vallei

  • Kruip en sluip door de grot La Fosse
  • Geschikt voor het hele gezin
  • Inclusief materialen

Boeken

Prijs
€ 20,00 per persoon
Duur
ca. 2,5 uur
Instroom
vanaf 8 jaar
Locaties
Ardennen

De Belgische Ardennen heeft vele grotten, waar spannende activiteiten georganiseerd worden. Ga met ons mee naar de grot La Fosse en verken de vele donkere gangen. Een spannende activiteit voor het hele gezin!

Mountain Network Ardennen laat je kennis maken met speleologie, het ontdekken van de wondere wereld van grottenstelsels. De grot La Fosse is een goede grot voor de beginnende speleoloog. Helm op, hoofdlamp aan en we kunnen van start. Onder leiding van de instructeur ga je de gangen verkennen. Je klimt en klautert door de gangen steeds verder omhoog. De ene spin is nog groter dan de andere spin en als we allemaal onze lampjes uit doen dan zie je even helemaal niets meer of toch wel… Is er helemaal boven niet toch nog een uitgang? Je zult deze speleotocht eindigen met een mooie klim aan een touw naar één van de hoogste punten van de Lesse vallei, waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt!

LET OP In verband met COVID-19 zijn verschillende gangen en kamers afgesloten. De route in de grot is ingekort. De activiteit is hierdoor uitgebreid met een avontuurlijke wandeling terug naar de camping. Deze wandeling loopt over verschillende uitzichtpunten.

Deze activiteit kan tijdens de vakanties op de volgende dagen en tijden gedaan worden

  • dinsdag van 14:00 – 16:30 uur
  • vrijdag van 10:00 – 12:30 uur

MAATREGELS OMTRENT CORONA

Zowel deelnemers als instructeurs zijn ten alle tijden verplicht om een mondmasker te dragen. Deelnemers zonder mondmasker kunnen ter plaatse een mondmasker kopen. Bekijk hier onze specifieke maatregels.

Alles nog even rustig doorlezen? Download dan ons informatiedocument over deze activiteit (PDF).

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Opgeven
Direct boeken

Kosten

Speleologie La Fosse: € 20,00 per persoon

Inbegrepen

  • Benodigde (klim)materialen
  • Begeleiding van de instructeur
  • Basis ongevallenverzekering

Niet inbegrepen

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto). Laat het ticket zien bij onze bar Le Moulin en we verrekenen 50% van het bezoekerstarief wat je aan de camping betaalt hebt met je rekening.
  • Reis- en annuleringsverzekering

Overige

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze  betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen

 

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl