Tube Race

Vaar met je eigen gebouwde vlot over de Lesse

  • Bouw je eigen vlot zoals jij het wilt
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Plezier en een nat pak gegarandeerd

Boeken

Prijs
€15,- per persoon
Duur
2,5 uur
Personen
3 tot 20 personen
Instroom
minimumleeftijd 7 jaar, minimaal zwemdiploma A
Locaties
Ardennen

Heb jij altijd al eens je eigen vlot willen bouwen? Balken en rubber banden samenbinden met touwen en kijken hoe lang het standhoudt? Neem dan deel aan de activiteit Tube Race! Plezier voor jong en oud gegarandeerd.

Of je nu een volleerd knopen maker bent of net je veters gestrikt krijgt; iedereen kan meedoen aan deze activiteit. Het startpunt voor je activiteit is ons Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij op Camping Villatoile. Vanaf daar zal onze instructeur je meenemen naar het materiaaldepot en krijgt iedereen 1 houten balk, 1 grote rubber band en een peddel mee. Een krat met touwen in alle soorten en maten is je derde hulpmiddel en dan.. bouwen maar! Creëer jij de sterkste constructie en overleef je de waterval achterop de camping?

Kijk hier voor meer informatie over deze activiteit (PDF)

PRAKTISCHE INFO

Voor deze activiteit is het belangrijk dat je dichte schoenen draagt die nat mogen worden. Draag daarnaast kleding die nat mag worden of zwemkleding. Het is mogelijk om na de activiteit op Camping Villatoile te douchen dus neem dan ook een schone set kleding mee.

DATA EN TIJDEN

Deze activiteit wordt georganiseerd tijdens de meivakantie, feestdagen en in de zomervakantie (juli en augustus). De activiteit vindt doorgaans op woensdag en zondag plaats van 14:00 – 16:30 uur en is daardoor goed te combineren met een activiteit in de ochtend. Op basis van beschikbaarheid en met een minimum aantal deelnemers van 6 is het ook mogelijk om deze activiteit op een moment naar keuze te organiseren. Kijk hier voor het complete activiteitenoverzicht.

PARKEREN EN ADRES

Bij aankomst zal Camping Villatoile de slagbomen voor je openen waarna je bij de receptie (houten huisje) een code voor het uitrijden kunt halen. Vermeldt hierbij dat je komt voor Mountain Network. Hierna tref je ons aan in het Sportpoint op de binnenplaats van de kasteelboerderij. Kijk hier voor de adresgegevens van Mountain Network Ardennen.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Tube Race Opgeven
Direct boeken

Kosten

Tube Race: € 15,- per persoon

Inbegrepen

  • Benodigde materialen
  • Basis ongevallenverzekering

Niet inbegrepen

  • Bezoekerstarief Camping Villatoile (€2,- p.p.) en parkeertarief (€2,50 per auto). Laat het ticket zien bij onze bar Le Moulin en we verrekenen 50% van het bezoekerstarief wat je aan de camping betaalt hebt met je rekening.
  • Reis- en annuleringsverzekering

Overige

De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze  betalings-en annuleringsvoorwaarden (PDF)raadplegen.

 

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl