Seizoensafsluiting Ardennen

Nog één keer naar de rotsen in 2016

  • Rotsen op loopafstand van de locatie
  • Zelfstandig klimmen
  • Overnachten in tenten op camping

Inschrijven

Prijs
€ 80,00
Duur
Vrijdagavond t/m zondagmiddag
Instroom
Volwassenen
Locaties
Ardennen

Speciaal voor alle zelfstandige klimmers van het afgelopen seizoen en deelnemers van elke cursus of klimweekend: hierbij jouw uitnodiging voor de seizoensafsluiting Ardennen 2016, van 14 t/m 16 oktober!

Graag willen wij jou uitnodigen om nog een keer langs te komen tijdens het laatste weekend van seizoen 2016 dat Camping Villatoile, en daarmee boulangerie/winkel “Sportpoint” en het café/restaurant “Le Moulin”, geopend zijn. Enkel voor groepen zal de hoeve van Pont-à-Lesse nog open gaan en pas begin april 2017 zal de camping weer toegankelijk zijn voor iedereen.

Kom gezellig op vrijdag 14 oktober nogmaals je tentje prikken, geniet op zaterdag 15 en zondag 16 oktober van de rotsen en sluit het seizoen op een prachtige manier af! Dit weekend is uitermate geschikt voor het vinden van nieuwe en extra klimmaatjes, om samen nog een keer de rotsen op te gaan, jezelf te oriënteren op een mogelijke vervolgcursus in het volgende seizoen en bovenal te genieten van een weekendje weg op slechts een paar uurtjes rijden. Schrijf je nu in via het inschrijfformulier!

Let op: Als zelfstandige klimmer in België dien je te beschikken over een actieve klimjaarkaart van de NKBV. Tijdens dit weekend worden helaas geen cursussen aangeboden.

VERBLIJF EN MAALTIJDEN

Voor iedereen die deel neemt aan het weekend zijn het verblijf op de camping en de maaltijden inbegrepen. Je kunt voor de overnachtingen een tentje van ons gebruiken of je eigen tent meenemen. Het programma is als volgt:

Vrijdag: Aankomst / Overnachting
Zaterdag: Ontbijt / Lunchpakket / Dagmaaltijd / Overnachting
Zondag: Ontbijt / Lunchpakket

Bovenstaande overnachtingen en maaltijden zitten bij het weekend inbegrepen. Kom je liever nog een dag eerder? Geen probleem, maar geef het even als opmerking aan tijdens het inschrijven. In verband met de sluiting zal het niet mogelijk zijn om op zondagavond nog een hapje te eten in de Moulin.

DATA

14 t/m 16 oktober

KOSTEN

De kosten voor het weekend zijn € 80,- p.p. Abonnementhouders ontvangen nog 10% korting over dit bedrag. Extra nacht inclusief ontbijt en lunchpakket: € 20,- p.p. (alleen mogelijk voorafgaand aan het weekend).

INSCHRIJVING EN BEVESTIGING

Alle inschrijvingen dienen via het inschrijfformulier plaats te vinden. Je inschrijving is pas definitief na een bevestiging vanuit Mountain Network Ardennen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl