Activiteiten voor bedrijven | Al 25 jaar Mountain Network

Bedrijven

Bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderen in de Belgische Ardennen

Mountain Network Ardennen is al meer dan 25 jaar uw specialist op het gebied van sportieve en spannende bedrijfsuitjes, inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderen op hoog niveau. Vanuit onze Middeleeuwse kasteelboerderij verzorgen wij uw gehele zakelijke evenement. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Mountain Network Ardennen!


Teambuilding Ardennen

Als u een spannende, sportieve en geheel verzorgde teambuildingsactiviteit zoekt, dan bent u bij Mountain Network Ardennen aan het juiste adres. Wij kunnen uw gehele teamdag of -weekend verzorgen. Kijk snel verder naar de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.


Bedrijfsuitjes Ardennen

Mountain Network Ardennen is de ideale locatie voor een bedrijfsuitje. Of het nu om een dagje uit gaat, of een weekend lang met collega’s spanning en avontuur beleven, wij bieden u diverse mogelijkheden om een onvergetelijk bedrijfsuitje neer te zetten. Uiteraard volledig verzorgd, zoals u van Mountain Network Ardennen mag verwachten.


Vergaderen

Ook voor vergaderingen, seminars en meetings op een unieke locatie bent u bij Mountain Network Ardennen aan het juiste adres. Onze Middeleeuwse kasteelboerderij biedt u alle mogelijkheden om een unieke zakelijke bijeenkomst samen te stellen.

Video