Bedrijfstrainingen

Teamrollen, samenwerking en feedback Ardennen

  • Samenwerken
  • Trainingen verzorgd door Ronald Molag
  • Prestatiegerichtheid
  • Teamspirit

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 700,00 per persoon
Duur
3 dagen
Personen
minimaal 12 deelnemers
Locaties
Ardennen

De Training Teamrollen, Samenwerking en Feedback Ardennen is een driedaagse training voor teams, verzorgd door Ronald Molag, Organisatiepsycholoog en Managementtrainer en kliminstructeurs van Mountain Network.

De training begint en eindigt in de Kasteelboerderij van Mountain Network nabij Dinant in de Belgische Ardennen op circa 2 en een half uur rijden vanaf Utrecht. De training start op Dag 1 om 12:00 uur met een lunch en eindigt op Dag 3, om 13:00 uur eveneens met een lunch. In de beleving van de deelnemers: om 9 uur ’s ochtends weg van huis, twee dagen later om 5 uur ‘s middags weer thuis. En veel buiten bezig zijn.

In deze training wordt gewerkt met het model van Teamrolmanagement en vinden vele outdooractiviteiten plaats. De deelnemers leren in korte tijd, in de Ardense outdoorpraktijk, zien hoe teamrollen werken. De training wordt afgesloten met een groepssessie waarin de samenwerking wordt besproken en de teamleden elkaar feedback geven.

Programma

De training begint met de introductie van het model van Teamrolmanagement van Belbin. Deelnemers bepalen vervolgens hun eigen voorkeurs-teamrollen met een vragenlijst, een eerste gezamenlijke teamanalyse wordt gemaakt en de instructie voor het outdoortrainings-onderdeel vindt plaats.

In het vervolg van de training volgt het deelnemende team, aan de hand van opdrachten, een parcours langs de rivier de Lesse. Er wordt door de deelnemers een tentenkamp ingericht, de deelnemers koken zelf, er wordt een outdoor-opdracht op de rivier de Lesse uitgevoerd. En er wordt geklommen, gewandeld en gekanood. De tweede avond wordt afgesloten met een barbecue en een vrij avondprogramma.

Steeds wordt in de training aan de hand van opdrachtvormen bij de verschillende activiteiten teruggegrepen naar het model van Teamrolmanagement. De training leert de deelnemers in korte tijd ervaren hoe teamrollen spontaan werken. De afsluitende feedbacksessie is een sterke stimulans voor een open samenwerkingscultuur binnen een bedrijf.

Deze training is bedoeld als een effectieve samenwerking-stimulans voor teams en teamleden. Er is in de training ruimte voor diepgang maar ook voor ontspanning. Samenwerken en elkaars kwaliteiten zien en benutten staat centraal.

Trainer

Drs. Ing. Ronald Molag, (www.eplusw.nl) heeft ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van teambuildings-programma’s.

MAATWERK TRAININGEN

Behalve het hierboven genoemde trainingsprogramma biedt Mountain Network Bedrijfstrainingen ook programma’s die zijn toegesneden op specifieke, door de opdrachtgever gewenste, thema’s. Zo kan bijvoorbeeld in samenspraak met de opdrachtgever een Teamontwikkelingstraject worden ontworpen of een training worden ingepast in een trainee-programma. Neem contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​+31 (0)88-1236880 of mail: bedrijfstrainingen@mountain-network.nl