Bedrijfsuitje in de Ardennen | Al 25 jaar Mountain Network

Bedrijfsuitjes

Een avontuurlijk en sportief bedrijfsuitje

Mountain Network Ardennen is al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van bedrijfsuitjes in de Belgische Ardennen. Vanuit onze kasteelboerderij aan de Lesse, vlakbij Dinant, verzorgen wij uw bedrijfsuitje. Van een dagtrip tot een heel weekend, wij staan voor u klaar!


Ardennen dagtrip

Mountain Network Ardennen is gelegen nabij Dinant, in de Lesse vallei. Onze Middeleeuwse kasteelboerderij ligt op nog geen drie uur rijden vanuit hartje Nederland en is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een dag avontuurlijke activiteiten en ontspanning in de Belgische Ardennen.


Adventure weekend

Mountain Network Ardennen neemt u en uw collega’s mee op een sportief en actief avontuur tijdens het ‘Adventure Weekend’. De indrukwekkende omgeving van de Lesse vallei biedt een prachtige locatie voor uw bedrijfsuitje. Tijdens dit weekend staan actie en avontuur centraal. Rondom onze kasteelboerderij vinden diverse (teambuilding) activiteiten plaats, die het hart sneller doen kloppen.


Bourgondisch avontuur

Het meest bourgondische bedrijfsuitje van de Belgische Ardennen vindt u bij Mountain Network. Wij nemen u en uw collega’s mee op een ‘Bourgondisch Avontuur’, waar inspanning en ontspanning, lekker eten, drinken en vooral onbezorgd genieten in de Belgische Ardennen centraal staan.


Jubileumweekend

Een bedrijfsjubileum is een mooi moment om terug te kijken en vooral vooruit te kijken met al uw collega’s. Mountain Network Ardennen verzorgt voor u een feestelijk jubileumweekend, met een sportief en avontuurlijk randje.


Middeleeuws weekend

Wilt u een geheel verzorgd bedrijfsweekend in Middeleeuwse stijl organiseren? Dan bent u bij Mountain Network Ardennen aan het juiste adres. In de prachtige Lesse vallei zijn onze Middeleeuwse kasteelboerderij en het Château de Vêves het middelpunt van dit gezellige weekend.


Winter Avontuur

In de periode november tot en met januari kunt u genieten van ons Winter Avontuur: een gezellig weekend met uw collega’s in winterse sferen waarin inspanning en ontspanning centraal staan. Ga met ons op pad door de winterse omgeving van de Belgische Ardennen, drink warme chocolademelk bij de open haard en geniet van een bourgondisch eten en een heerlijk Belgisch biertje!

Neem contact op voor meer informatie

Bel: +31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl

Video