Teambuilding in de Ardennen | Al 25 jaar Mountain Network

Teambuilding

Teambuilding in de Belgische Ardennen

Mountain Network Ardennen biedt diverse spannende, sportieve en vooral inspirerende teambuildingsactiviteiten aan. Uiteraard kunnen wij alles verzorgen, van catering tot overnachting.


Teamdag

Op nog geen drie uur rijden vanuit hartje Nederland ligt Mountain Network Ardennen. Gevestigd in een Middeleeuwse kasteelboerderij is het de perfecte uitvalsbasis voor een leuke teamdag met resultaat, in een even inspirerende als spectaculaire omgeving. U heeft de keuze uit verschillende activiteiten waarbij teamwork centraal staat. De teams worden getest op hun creativiteit, inventiviteit en samenwerkingsvermogen. Deze activiteiten zijn gericht op plezier, om met elkaar samen te werken en elkaar beter te leren kennen.


Teambuilding weekend

Als u een teambuildingsweekend wil organiseren, dan bent u bij Mountain Network Ardennen aan het juiste adres. Onze historische kasteelboerderij, in combinatie met het naast gelegen luxe hotel, is de ideale uitvalsbasis voor een weekend lang outdoor teambuilding. Gedurende het teambuildingsweekend gaan u en uw collega’s in teams de strijd met elkaar aan door middel van diverse uitdagingen. Wie kan het beste met de tijdsdruk en onverwachte situaties omgaan? Kortom: welk team heeft het outdoor en survival teambuildingsweekend in de Ardennen gewonnen en is het dreamteam?


Adventure Trophy

Als u op zoek bent naar een spannende en actieve wedstrijd, die het beste uit uzelf en uw collega’s haalt? Dan is de Adventure Trophy precies wat u zoekt! Ga met uw collega’s, afdelingen of diensten de strijd met elkaar aan voor de eeuwige roem tijdens de Adventure Trophy.


Maatwerk

Mountain Network Ardennen is al 25 jaar uw specialist op het gebied van bedrijfsuitjes en evenementen in de Belgische Ardennen. Wij bieden diverse arrangementen aan; het is daarnaast uiteraard ook mogelijk om op maat gemaakte evenementen geheel naar uw wens samen te stellen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: +31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl

Video