Activiteiten voor scholen in de Ardennen | Al 25 jaar Mountain Network

Scholen

Schoolkampen en werkweken in de Belgische Ardennen

Mountain Network Ardennen is gelegen in de prachtige Lesse vallei, in de Belgische Ardennen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor sportieve schoolkampen, werkweken of docentenuitjes. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij bieden.

Offerte aanvraag

Van een schoolreis tot een werkweek, bij Mountain Network Ardennen verzorgen wij alles tot in de puntjes. Naast sportieve activiteiten en -opleidingen, biedt het Natura 2000 gebied waarin wij gevestigd zijn ook genoeg ruimte voor educatieve projecten en culturele uitjes naar bijvoorbeeld Dinant.

Ben je op zoek naar een schoolkamp of een werkweek waar plezier, cultuur en sport centraal staan? Dan ben je bij Mountain Network Ardennen aan het juiste adres.
Wij zijn gevestigd in een historische kasteelboerderij in de Lesse vallei, van waaruit wij volledige schoolkampen en werkweken verzorgen. Mountain Network heeft meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van schoolkampen in de Ardennen. Deze ervaring heeft ertoe geleid dat wij twee invalshoeken hebben ontwikkeld van waaruit onze programma’s op maat worden uitgewerkt.
Wij werken aan de hand van jouw wensen graag een programma uit.

Onze programma’s

• Back to basic: Terug naar de basis. Dit programma is ideaal om een klas nader kennis met elkaar te laten maken en om onontdekte competenties van de leerlingen aan te boren.
• Sportief cultureel: Dit programma is ideaal voor de klas die niet alleen sportief maar ook cultureel aan de slag willen gaan.
• Adventure plus: Een sportklas die wel toe is aan een sportieve challenge of een klas die wel wat extra uitdaging kan gebruiken? Dit programma zit bomvol sportieve activiteiten en zal een goede inzet vragen van de leerlingen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Bel: +31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl

Video