Werkweek in de Ardennen? | Al 25 jaar Mountain Network

Werkweek

Een sportieve werkweek

Mountain Network Ardennen is gevestigd in een kasteelboerderij nabij het historische stadje Dinant op nog geen drie uur reizen vanuit hartje Nederland. Met de rivier de Lesse, uitgestrekte bossen, en de vele rotsen en grotten in de directe omgeving staat Mountain Network Ardennen garant voor een sportieve, culturele en educatieve, maar vooral onvergetelijke werkweek in de Ardennen!

Offerte aanvragen

 

Vanuit onze historische kasteelboerderij verzorgen wij volledige werkweken, waar sport, cultuur en plezier centraal staan. Op basis van jouw wensen en budget werken wij op maat een programma uit. De omgeving van Mountain Network Ardennen met haar vele rotsen en de rivier de Lesse, staat bekend om de sportieve activiteiten, die wij veelal met onze eigen instructeurs organiseren. Denk hierbij onder andere aan mountainbiken, rotsklimmen en abseil, klettersteig, kanovaren of gps-tochten. Ook op cultureel en historisch vlak heeft de omgeving veel te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de Citadel van Dinant, het kasteel van Freyr of Vêves en de grotten van La Merveilleuse.

Onze programma’s

Wij zijn al 25 jaar actief op het gebied van organiseren van werkweken in de Ardennen en hebben daar veel ervaring in opgedaan. Vanuit deze ervaringen hebben wij drie invalshoeken ontwikkeld van waaruit onze programma’s op maat worden uitgewerkt. Je kan hierbij denken aan een werkweek waar het ontdekken van competenties, teamwork en survivalskills centraal staan, om een werkweek waarin sportieve, culturele en historische elementen elkaar afwisselen, of juist een week waarin er volop sport en avontuur te beleven is, wij werken aan de hand van jouw wensen graag een programma uit.


Back to Basic

Werkweek Ardennen

De naam zegt het al: terug naar de basis. Dit programma is ideaal om een klas nader kennis met elkaar te laten maken en om onontdekte competenties van de leerlingen aan te boren. In de Lesse vallei, gaan de leerlingen met elkaar aan de slag waarbij de essentie kan komen te liggen op ontwikkelen van vaardigheden als teamwork en individuele ontwikkeling (succeservaringen).

Voorbeelprogramma Werkweek Ardennen ´Back to Basic´


Sportief Cultureel

Werkweek Ardennen

Dit programma is ideaal voor de klas die niet alleen sportief maar ook cultureel de Ardennen wilt ontdekken. Onze historische kasteelboerderij vormt het middelpunt van deze sportieve en culturele reis door de omgeving van het historische stadje Dinant.

Voorbeeldprogramma Werkweek Ardennen ´Sportief Cultureel´


Adventure Plus

Werkweek Ardennen

Een sportklas die wel toe is aan verdieping van de (buiten)sport of een klas die wel wat extra uitdaging kan gebruiken? Dit programma zit bomvol uitdagende en grensverleggende activiteiten en zal een goede inzet vragen van de leerlingen. De Lesse vallei is de ideale uitvalsbasis voor een week lang sport en avontuur.

Voorbeeldprogramma Werkweek Ardennen `Adventure Plus´


WAAROM MOUNTAIN NETWORK ARDENNEN?

  • Betrouwbaarheid: wij verzorgen ruim 25 jaar sportieve en educatieve werkweken voor (internationale) scholen.
  • Kwaliteit: wij werken met de beste materialen, een team van gecertificeerde en enthousiaste medewerkers en verzorgen en presenteren catering op hoog niveau.
  • Programma: een combinatie van sportieve, leerzame en uitdagende activiteiten waarbij diverse vaardigheden en competenties aan bod komen.
  • Locatie: onze kasteelboerderij in de Lesse vallei is een originele en uiterst sfeervolle locatie. Activiteiten, overnachten én catering op één locatie!

Offerte aanvragen

Neem contact op voor meer informatie

Bel: +31 (0)88-1236880 of mail: ardennen@mountain-network.nl

Video