Overnachten

Overnachten in de Belgische Ardennen

Overdag actief zijn in de Ardennen en 's avonds lekker overnachten? Dat kan bij Mountain Network Ardennen in samenwerking met haar partners. In de nabijheid van onze kasteelboerderij zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden. Hieronder vindt u de overnachtingslocaties die door ons worden geadviseerd. Mocht je op zoek zijn naar een andere locatie dan vindt u hier een overzicht. Met onze jarenlange ervaring in de Ardennen geven wij u ook graag een persoonlijk advies. Neem hiervoor contact met ons op.


Camping

Gelegen naast de kasteelboerderij van Mountain Network ligt camping Villatoile. Het terrein ligt in een meander van de Lesse en is 30 hectaren groot. Dankzij de ligging is een schitterend uitzicht op tal van rotsen en bossen gegarandeerd. Kabbelend water vormt de achtergrondmuziek tijdens uw verblijf. Wilt u enkel een plekje op de camping reserveren? Neem dan contact op met de camping zelf: +32 82 22 285, of via villatoile.be


Hotels & B&B's

Mountain Network Ardennen werkt samen met een aantal hotels en Bed and Breakfasts om uw verblijf aangenaam en comfortabel te maken.


Appartementen

Naast de camping heeft Parc de Vacances Villatoile ook appartementen te huur, voor een nog comfortabeler verblijf in de Ardennen.


Bungalowpark

Mountain Network werkt nauw samen met Parc Les Etoiles. Dit moderne bungalowpark is de ideale uitvalsbasis voor sportieve activiteiten in de Belgische Ardennen.