MAATREGELEN OMTRENT HET CORONAVIRUS

22-05-2020 | Klim- en bouldercentra, Ardennen, Ski- en bergsportreizen

Laatste update: donderdag 22 mei

Als klim- en bergsporter vertrouw je erop dat je bij Mountain Network veilig kunt klimmen en aan reizen kunt deelnemen. Die veiligheid heeft ook betrekking op de recente uitbraak van COVID-19 (coronavirus). Mountain Network hanteert de richtlijn van het RIVM en de regels vanuit de Rijksoverheid en past het beleid daar continu op aan. We leggen graag uit wat de invloed is op onze bedrijfsvoering en welke invloed dat heeft op onze Klim- en Bouldercentra, Ardennen en onze Ski- en Bergsportreizen.

Hieronder tref je de specifieke maatregelen die wij per onderdeel / locatie treffen:

KLIM- EN BOULDERCENTRA

KLIM- EN BOULDERCENTRA ZIJN GESLOTEN

Wij volgen de noodzakelijke richtlijnen vanuit de overheid op en onze 7 klim- en bouldercentra zijn tot nader order gesloten. Wel proberen de klim- en bouldercentra je fit te houden door middel van buitensporten, enkele locaties kunnen al, of zeer binnenkort buiten klimmen. Kijk hiervoor bij update sportaanbod klimcentra in de Coronacrisis voor de informatie per locatie. Groepsuitjes, cursussen en andere evenementen kunnen tot op heden nog even geen doorgang vinden.

Volgens de richtlijnen van de overheid die op dinsdag 21 april bekend zijn gemaakt, mogen kinderen tot en met twaalf jaar met elkaar buiten sporten zonder dat ze daarbij 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden. Kinderen van dertien tot achttien jaar mogen ook buiten sporten, maar moeten daarbij onderling wel 1,5 meter afstand houden. Wij gaan de trainingen van de Mountain Club dan ook weer opstarten. Hoe deze trainingen eruit gaan zien en wanneer en waar ze gaan plaatsvinden krijgen ouders uiterlijk vrijdag 24 april per mail bericht over. Vragen over de Mountain Club kunnen per mail aan ons gesteld worden via mountainclub@mountain-network.nl.

De financiële en organisatorische impact op onze organisatie is groot en onzeker. We weten dat de kracht van de klimcommunity ons door deze uitdaging zal leiden. We hopen op begrip van onze bezoekers, we hebben jullie hulp en solidariteit bij het overwinnen van deze crisis hard nodig. Samen staan we sterk en komen we door deze crisis heen.

Heb je bij Mountain Network een abonnement dan gelden de volgende voorwaarden;

  • Indien je gedurende de periode dat we gesloten zijn je abonnement niet opzegt of gebruik maakt van de jaarlijkse blokkade mogelijkheid, storten we als dank €75,00 op je klantenkaart op moment van opening. Je reguliere blokkade rechten (van een maand) blijven gewoon behouden voor later dit jaar als we weer geopend zijn.
  • Indien je jouw maandabonnement wilt blokkeren kan dit per direct. Dit is de reguliere blokkade mogelijkheid van een (aaneengesloten) maand die iedere maandabonnementhouder jaarlijks kan aanvragen. Verlengen van deze blokkade periode is niet mogelijk. Blokkeren van je abonnement verloopt via onze website.
  • Indien je jouw maandabonnement wilt opzeggen schorten wij de opzegtermijn van een maand op totdat het duidelijk is op welke datum wij weer open kunnen. Ingaande de openingsdatum zullen wij het abonnement nog 1 maand actief laten en incasseren om deze vervolgens een maand later te beëindigen. Opzeggen van je abonnement verloopt via onze website.
  • Jaarabonnementhouders krijgen €75,00 op hun kaart gestort op het moment dat wij de deuren van onze locaties weer openen.

Wij hopen op begrip en steun van onze klanten. Heb je vragen over je abonnement, verzoeken wij contact met ons op te nemen via administratie@mountain-network.nl.

Heb je een vraag over een geboekte groepsactiviteit, neem dan contact met ons op via sales@mountain-network.nl.

TRAVEL

Onze reisafdeling krijgt momenteel veel vragen over Corona. Omwille van het virus zijn er op dit moment al een aantal reizen verplaatst naar het najaar of naar 2021. Al onze reizen tot 1 juni zijn geannuleerd of verplaatst. Heb je bij ons een reis geboekt dan ontvang je van ons vanzelf een mail met de mogelijkheden v.w.b. een alternatief, annuleren of verplaatsen.

Wij houden de situatie scherp in de gaten. Om te bepalen of reizen daadwerkelijk door kunnen gaan laten we ons (mede) adviseren door het advies wat uitgebracht wordt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (Hieronder BuZa genoemd). Per land kun je op deze website zelf nagaan hoe de actuele situatie is. Aangezien de situatie rondom het Coronavirus zeer snel kan veranderen vragen wij aan de deelnemers om een zeer flexibele instelling.

De onderstaande kleurcodering is van toepassing. Bij de kleurcodes is op de website van BuZu extra toelichting gegeven m.b.t. het Coronavirus.

Rood:

Uitleg BuZa: betekent dat de lokale overheid ter plaatse verregaande maatregelen heeft genomen zoals afsluiting  van gebieden. Ook zijn veel besmettingen met het coronavirus. Advies: Niet reizen.

Extra uitleg vanuit Mountain Network: Als dit reisadvies geldt bij de regio (en dus niet per definitie het land) zal er gekeken worden naar een alternatief. Het kan zijn dat (een deel van) de reis in een ander land of in hetzelfde land in een ander gebergte plaatsvindt. Lees onderaan dit stuk wat de mogelijkheden zijn als er geen alternatief voorhanden is.

Oranje:

Uitleg BuZa: betekent dat de lokale overheid verregaande maatregelen neemt die het openbare leven ontwrichten, zoals gecontroleerde in- en uitreis van het gebied. Het aantal besmettingen met coronavirus is relatief hoog. Advies: Reis alleen als dat noodzakelijk is. Vakantiereizen en andere reizen die niet noodzakelijk zijn, worden afgeraden.

Extra uitleg vanuit Mountain Network: Als dit reisadvies geldt bij de regio (en dus niet per definitie het land) zal er gekeken worden naar een alternatief. Het kan zijn dat (een deel van) de reis in een ander land of in hetzelfde land in een ander gebergte plaatsvindt. Lees onderaan dit stuk wat de mogelijkheden zijn als er geen alternatief voorhanden is.

Geel:

Uitleg BuZa: betekent dat de lokale overheid beperkende maatregelen in het openbare leven heeft genomen waarmee reizigers in aanraking kunnen komen. Er zijn (mogelijk) gevallen van besmetting met het coronavirus. Advies: u kunt reizen – ook voor vakantie –, maar houd rekening met beperkende maatregelen.

Extra uitleg vanuit Mountain Network: deze situatie geldt onder normale omstandigheden vaak al in landen zoals bijvoorbeeld Nepal, Ecuador en Argentinië. Bij dit reisadvies zal de reis gewoon door kunnen gaan.

Groen:

Uitleg BuZa: Groen betekent dat de lokale overheid geen maatregelen treft waar reizigers rekening mee moeten houden, ook als er sprake is van een of meerdere besmettingen. Advies: u kunt reizen.

Geen extra uitleg nodig vanuit Mountain Network

Wat als mijn reis door Corona niet door kan gaan en er ook geen alternatief geboden kan worden?

Ook hierbij kijken wij naar het hierboven beschreven reisadvies. Als voor jouw reis een negatief reisadvies (oranje of rood) geldt én er kan geen alternatief geboden worden nemen we ca. 2 weken voor aanvang reis contact met je op. Als Mountain Network besluit de reis te annuleren vanwege corona (bij een negatief reisadvies) dan ontvang je van ons een corona voucher (meer daarover hieronder). Het alternatief is om de reis te verplaatsen. Aangezien reisbureau’s het net als de rest van de wereld momenteel in zwaar weer zitten hopen wij dat je solidair met ons wil zijn en er voor kiest om je reis te verplaatsen. Zodra dit mogelijk is zetten wij nieuwe data online en krijg jij de eerste keus zodat jouw plekje gegarandeerd is. Ook garanderen wij dat als onze inkoopkosten in het najaar of in 2021 stijgen wij die kosten niet aan jou doorberekenen. Wij zijn zeer dankbaar als je er niet voor kiest om te annuleren maar om je reis te verplaatsen!

Bij verplaatsen of annuleren reis loop je geen financieel risico door SGR corona-voucher

Mountain Network is aangesloten bij de SGR. Mocht jouw reis verplaatst worden kunnen wij ons voorstellen dat jij je zorgen maakt of Mountain Network op een later moment nog wel aan haar financiële verplichtingen kan voldoen. Vanuit het SGR (Stichting Garantie Fonds) is er speciaal voor het corona virus een regeling getroffen. Bij het verplaatsen of annuleren van jouw reis ontvang je een corona-voucher. Stel dat jouw reis verplaatst wordt naar april 2021 en Mountain Network gaat voor die tijd onverhoopt failliet dan is jouw reissom met de corona-voucher gedekt. Je loopt dus geen risico om je reissom kwijt te raken. Meer informatie en de voorwaarden vind je hier.

Tot wanneer is het tegoed van mijn geannuleerde reis via de corona-voucher geldig?

Met het tegoed van je geannuleerde reis kun je uiterlijk één jaar na uitgifte van de voucher een nieuwe boeking maken. De voucher geldt voor alle type vakanties en voor losse vluchten. De vertrekdatum van je nieuwe reis moet uiterlijk plaatsvinden op 31 oktober 2021. Meer informatie en de voorwaarden vind je hier.

Wat als ik geen gebruik wil maken van de corona-voucher?

Je hebt als reiziger het recht om je reissom volledig terug betaald te krijgen maar niet eerder dan na 6 maanden van uitgifte van de corona-voucher. Mountain Network geeft de corona-voucher uit op het moment van annuleren van de reis. Deze regeling wordt gesteund door de ANVR  en de ACM (Autoriteit Consument & Markt)

In de voorwaarden van de SGR voor de corona-voucher staat dat deze alleen gebruikt kan worden voor reizen die tot 1 juni geannuleerd worden? Hoe gaan jullie om met reizen die na 1 juni vertrekken?

Hier kunnen we nog geen uitsluitsel over geven. De voorwaarden van de voucher worden bepaald door de SGR. Wij hopen natuurlijk dat als de situatie langer duurt dan 1 juni 2020 dat de SGR besluit om deze regeling te verlengen.

Ik word gevraagd het restbedrag te betalen voor mijn vakantie later dit jaar; moet ik dit betalen gezien de huidige coronasituatie?

Ja, dit restbedrag moet voldaan worden. We hanteren hiervoor onze normale reisvoorwaarden. We begrijpen dat je je zorgen maakt maar je geboekte reis later dit jaar gaat voorlopig gewoon door. De reguliere voorwaarden voor het betalen blijven dus ook bestaan. Het volledige bedrag van de reis moet uiterlijk 2 weken na ontvangst van de facturen betaald zijn.

Biedt het Calamiteitenfonds dekking?

De garantieregeling van het calamiteitenfonds biedt geen dekking met betrekking tot het coronavirus aangezien het hier een virus/besmetting betreft. Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar de website van het Calamiteitenfonds.

Is het verstandig om een reis- of annuleringsverzekering af te sluiten vanwege het coronavirus?

Wij raden altijd aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, ongeacht de situatie. Wel is het zo dat elke verzekering anders in elkaar zit, dus u moet de polisvoorwaarden vooraf goed checken om zeker te weten wat wel en niet wordt vergoed. Ook raden wij u aan om te checken wat uw ziektekostenverzekering precies dekt.

Verzekeringen

Annuleringskosten voor het annuleren of afbreken van je vakantie in verband met besmettingsgevaar (Coronavirus) vallen in de regel niet onder een annuleringsverzekering. Ongeacht of er een negatief reisadvies geldt. Lees hier alles over op de website van onze verzekeraar de Europeesche.

Kan ik mijn premies voor mijn reis- en annuleringsverzekering terugvorderen?

Als de reis door Mountain Network geannuleerd wordt dan kom je in aanmerking voor premierestitutie van alle voor de reis afgesloten kortlopende (reis- en annulering) verzekeringen. Dat geldt ook als mountain network vouchers verstrekt ter compensatie van de geannuleerde reis. De verzekeringen kunnen opnieuw worden afgesloten bij het boeken van een nieuwe reis. Voor premierestitutie, vragen en voorwaarden verwijzen wij je naar de polis die je per mail ontvangen hebt (mits via ons afgesloten). Neem daarna zelf contact op met de Europeesche via de website, telefoonnummer 020 – 6 51 52 53 of per e-mail info@europeesche.nl

Wat gebeurt er als ik gedwongen in quarantaine moet?

Meestal wordt een verlengd verblijf in verband met gedwongen quarantaine of een door de overheid georganiseerde terugvlucht betaald door de instanties die dit faciliteren. Datzelfde geldt voor een annulering vanuit de organiserende organisatie.

Op basis van de Wet op de Reisovereenkomst vergoedt ook de touroperator geen kosten ná de oorspronkelijke terugreisdatum, mocht u in uw hotel in quarantaine worden geplaatst. Daarnaast zijn wij als touroperator niet verantwoordelijk voor het regelen en betalen van uw nieuwe terugvlucht als u door quarantaine uw oorspronkelijke terugvlucht mist. We zijn wél verplicht om u in een situatie als deze bij te staan en te ondersteunen en dat zullen wij ook doen.

Gelden er in het algemeen extra maatregelen vanwege het coronavirus?

We volgen de richtlijnen van de World Health Organization (WHO) en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). Hierin wordt aangegeven dat er vooralsnog geen aanvullende maatregelen nodig zijn. In het algemeen krijgt iedereen het advies om goed op de algemene hygiëne te letten: was handen regelmatig, hoest en nies in de binnenkant van de elleboog en gebruik papieren zakdoeken. Heeft u griepverschijnselen of een van de coronasymptomen (koorts, hoesten, ademhalingsproblemen) en bent u mogelijk in contact geweest met iemand die het coronavirus kan hebben? Neem dan voor de zekerheid contact op met de GGD.

Wij zijn m.b.t. het Coronavirus proactief en houden jullie op de hoogte. Omdat de situatie snel kan veranderen zullen wij waarschijnlijk geen reizen annuleren of aanpassen die over een aantal maanden plaatsvinden. De reizen die binnen nu en ca. 2 weken plaatsvinden houden wij scherp in de gaten. Vooropgesteld: Het is ook ons belang om onze deelnemers gezond te houden en willen geen onnodige risico’s lopen. Wij gaan dus ons uiterste best doen om jullie ondanks de lastige situatie een zo mooi mogelijke reis aan te bieden.

Bij vragen over een reis kan je contact met ons opnemen via tel. 088-1236902 (tijdens kantooruren) of per mail travel@mountain-network.nl.

MOUNTAIN NETWORK ARDENNEN

De Belgische regering heeft tot en met 7 juni alle recreatieve activiteiten geannuleerd en alle restaurants en cafés gesloten.  Vooralsnog is er geen negatief reisadvies vanaf 8 juni en zijn er geen beperkingen en gaan alle cursussen, werkweken en evenementen door.

Bij vragen over onze locatie in de Ardennen kan je contact met ons opnemen via tel. 088-1236880 (tijdens kantooruren) of per mail: ardennen@mountain-network.nl.


Ander nieuws

Datum Bericht
22-05-2020 klim- en sportaanbod tijdens Coronacrisis
30-03-2020 Mountain Network Train@Home
30-03-2020 Mountain Network Cinema
27-02-2020 Locatieweekenden klimcentra in de Ardennen
17-02-2020 Vertical Life op de locatiewebsites
13-02-2020 UPDATE: Bouldergym MN Amsterdam weer geopend!
03-02-2020 Flatlander Cup 2020 op zaterdag 11 en zondag 12 juli in Arnhem
09-01-2020 Terugblik Vulkanen Expeditie
07-01-2020 Nieuwjaarswens Mountain Network
28-11-2019 Black Friday in de Mountain Network Shop
15-11-2019 Klimhallen dit weekend eerder gesloten ivm Reel Rock
14-11-2019 Flashtest #7 in RijnBoulder
10-11-2019 13 december GLOW bij MN Heerenveen
08-11-2019 Met Bram Berkien op de top van de Damavand
05-11-2019 Start2Climb ism Decathlon in Mountain Network Amsterdam
25-10-2019 Speciale Puur Boulder in Heerenveen
24-10-2019 Najaarsactie in Dordrecht
18-10-2019 Zondag 10 november Open Dag Mountain Network klim- en bouldercentra
17-10-2019 Terugblik Alpenprogramma’s zomer 2019
03-10-2019 MAMMUT Test & Feel 2019 in Arnhem, Dordrecht en Leeuwarden
01-10-2019 Reel Rock 14 komt eraan!
20-09-2019 Nieuwe trekkingtocht naar Georgië
20-09-2019 Week van de partnercheck 23-29 september
17-09-2019 Onderhoud boulderruimte Noardwand woensdag 18 en donderdag 19 september
28-08-2019 Lead 1 op zaterdag 31 augustus bij Noardwand Leeuwarden
23-08-2019 Leto Cavé (team MN) naar Wereld Jeugdkampioenschap boulderen in Italië
08-07-2019 Marktplaats voor bergsportmaterialen en kleding
18-06-2019 Enkele plaatsjes vrij in de basiscursussen volgende week bij MN Nieuwegein
07-06-2019 De nieuwe Op de Hoogte is uit!
06-06-2019 Storing telefonie
04-06-2019 Zomeractie klim- en bouldercentra 2019
27-05-2019 Nieuwe reis online! De Vulkanen Expeditie, Ecuador
21-05-2019 Noardwand Leeuwarden op zaterdag 25 mei vanaf 12:00 uur gesloten ivm NSK Lead + Speed
15-05-2019 Tweede editie How to Pow op 26 oktober 2019
09-05-2019 Nieuwe cursussen Trad en Adventure bij Mountain Network Ardennen
09-05-2019 Blokhoeve West in Nieuwegein komt eraan!
03-05-2019 Tête Rousse en Goûter hut – gegarandeerde klimpermits!!
29-04-2019 Power/duurtraining elke maandag bij MN Amsterdam
19-04-2019 Gehele team op de top van de Toubkal (Marokko)
19-04-2019 Safaritent met korting tijdens de meivakantie in de Ardennen
11-04-2019 Vanaf 6 mei: lentecompetitie Stick 2 Plastic bij MN Dordrecht
05-04-2019 Skiseizoen bijna weer voorbij
01-04-2019 Seizoensopening Mountain Network Ardennen zaterdag 6 april
01-04-2019 MN Heerenveen per 1 april op maandag geopend en zondag gesloten
28-03-2019 Locatieweekenden in de Ardennen
20-03-2019 Jelle Staleman en Poederbaas
12-03-2019 13 en 14 juli Flatlandercup 2019 in Arnhem
05-03-2019 Prachtige skitour Silvretta
21-02-2019 Succes op de Aconcagua
20-02-2019 Boulder 2 in RijnBoulder op zaterdag 23 februari
12-02-2019 Extra klimuitjes in de voorjaarsvakantie
04-02-2019 Kili Challenger War Child op de top van de Kilimanjaro!
02-01-2019 Nieuwjaarsactie RijnBoulder 2019
19-12-2018 Opening Noardwand Leeuwarden 27 december
12-12-2018 Teamchallenge Mountain Network locaties op 15 december
11-12-2018 Actie: Jaarabonnement 2019
10-12-2018 Succes voor Team MN op het NJK in Utrecht
13-11-2018 Raadsinformatieavond 22 november over Blokhoeve West in Nieuwegein
08-11-2018 FLASHTEST #3 in RijnBoulder op 24 november
22-10-2018 Reel Rock 13 in Amsterdam, Nieuwegein en Arnhem
18-10-2018 Vacatures Noardwand Leeuwarden
28-09-2018 Mountain Network atleten Nikki en Mark op WC Lead in Slovenië
27-09-2018 Openingstijden RijnBoulder en La Rocca per 1 oktober aangepast
14-09-2018 Landelijke open dag op 7 oktober
13-09-2018 Eerste editie How to Pow op 27 oktober
12-09-2018 Flatlandercup 2018 succesvol verlopen
11-09-2018 Informatiebijeenkomsten ski- en bergsportreizen in het najaar
24-08-2018 Safaritent in de Ardennen in het naseizoen
24-08-2018 Flatlander Cup op 8 & 9 september bij MN Arnhem en RijnBoulder
10-08-2018 20% korting op Adventure Camp in Ardennen
07-08-2018 MN Amsterdam test Vertical Life app
06-08-2018 Locatieweekend MN Arnhem in de Ardennen
10-07-2018 Activiteiten tijdens de zomervakantie in de Ardennen
04-07-2018 Kili Challenge 2019
28-06-2018 Zomers verblijf in een safaritent in de Ardennen met korting!
13-06-2018 Last minute: Single Pitch Cursus 22-24 juni met korting!
07-06-2018 Vacatures voor Klim- en Bouldercentra en in de Ardennen
04-06-2018 Zekerservice in de Zomervakantie
01-06-2018 Flatlander Cup op 8 en 9 september 2018 in Arnhem
01-06-2018 Extra Mountain Club Weekend
30-05-2018 Ons nieuwe klimcentrum komt eraan: Noardwand in Leeuwarden!
18-05-2018 Zomerkampen voor avontuurlijke jeugd!
09-05-2018 Actief in de Ardennen met de feestdagen
04-05-2018 Ga met Jelle Staleman in 2019 mee naar de Aconcagua
04-05-2018 Nieuw: basiscursus boulderen in RijnBoulder
30-04-2018 Extra kennismakingslessen in de meivakantie
27-04-2018 Glamping in de Ardennen
23-04-2018 Extra Ardennenweekend Mountain Club 13 t/m 16 juli!
14-04-2018 Aftermovie Flashtest #1
13-04-2018 Mammut Test & Feel in Arnhem, Amsterdam en Nieuwegein
29-03-2018 Openingstijden tijdens het paasweekend
23-03-2018 Openingsweekend Mountain Network Ardennen
23-03-2018 Zaterdag 24 maart eerste landelijke wedstrijd in RijnBoulder
19-03-2018 Flashtest – wedstrijd in RijnBoulder
01-03-2018 Informatieavond ‘Starten met bergbeklimmen’ op woensdag 7 maart
23-02-2018 Mountain Club weekenden Ardennen
22-02-2018 Webinar Kilimanjaro expedities woensdag 28 februari
13-02-2018 Extra kennismakingslessen in de vakantie
12-02-2018 Extra cursussen in de Ardennen en locatieweekenden
29-01-2018 Vacatures Mountain Network Ardennen
16-01-2018 Drukke openingsdag voor RijnBoulder
04-01-2018 Zondag 14 januari opent MN RijnBoulder de deuren
03-01-2018 De NKBV bergsportdag komt eraan
22-12-2017 Openingstijden en extra kennismakingslessen in de Kerstvakantie
11-12-2017 Ontdek het Atlas gebergte
05-12-2017 NJK 2 december groot succes
05-12-2017 Tarieven 2018
05-12-2017 Zaterdagmiddag 9 december zijn alle klim- en bouldercentra gesloten
04-12-2017 Outdoor experience ALO studenten
01-12-2017 Website MN RijnBoulder live!
28-11-2017 De eerste ski weken zitten erop
27-11-2017 Reel Rock 12 in Arnhem, Nieuwegein en Amsterdam
10-11-2017 Vacatures Klim- en bouldercentra
24-10-2017 Geslaagd voorbereidingsweekend Kili-Challenge in de Ardennen
18-10-2017 Afsluiting campingseizoen Ardennen
18-10-2017 Skiën met Mountain Network: ontdek de bergen in de winter!
17-10-2017 Petzl Grigri Tour in de klimcentra
16-10-2017 Rotsactiviteiten tijdens de herfstvakantie
29-09-2017 Open dag klimcentra op zondag 8 oktober
29-09-2017 Zondag 1 oktober Jeugd Lead 3 CDE bij Mountain Network Dordrecht
29-09-2017 Vacature teamleider Horeca Rijnboulder / La Rocca
13-09-2017 Laatste cursus seizoen 2017 in de Ardennen
04-09-2017 Informatiebijeenkomsten bergsportreizen
01-09-2017 Zondag 3 september Lead 2 bij Mountain Network Amsterdam
30-08-2017 Vacature teamleider Amsterdam
18-08-2017 Korting op een safaritent in de Ardennen
14-08-2017 Veteranenwedstrijd bij MN Nieuwegein
14-08-2017 Annulering Stick to Rock
31-07-2017 Stick to Rock 2017
27-07-2017 Vacature Manager Klim- en bergsportreizen
14-07-2017 Klimmen in de zomervakantie
13-07-2017 Succesvolle eerste editie van de Flatlandercup
03-07-2017 Korting huur safaritent Ardennen
30-06-2017 Last minutes Alpen met gegarandeerd vertrek
23-06-2017 Flatlandercup 1 juli in MN Amsterdam
23-06-2017 Succesvolle start Alpenseizoen
20-06-2017 Cursusmogelijkheden voor en tijdens de zomervakantie
12-06-2017 Tweede Jeugd Lead Series op 18 juni in Nieuwegein
07-06-2017 Vacatures voor MN Amsterdam en MN Ardennen
06-06-2017 Mountain Club weekend in de Ardennen
06-06-2017 4 podiumplaatsen bij NJK Boulderen 2017
06-06-2017 Beeldverslag Jeugdlead 1 in MN Arnhem
02-06-2017 Flatlander Cup bij Mountain Network Amsterdam op zaterdag 1 juli
02-06-2017 Update Denali Expeditie
26-05-2017 Klimtechniek Coaching in Nieuwegein
26-05-2017 Nog enkele plekken vrij in cursusweekenden Ardennen
16-05-2017 Mountain Network Amsterdam bestaat 5 jaar!
15-05-2017 Denali expeditie 2017 is gestart
09-05-2017 Laatste plekken Mountain Club weekenden in de Ardennen
05-05-2017 Bouw RijnBoulder is gestart!
01-05-2017 Programma’s op maat: alle mogelijkheden op een rijtje
25-04-2017 Succes team Mountain Network bij Jeugd Boulder 4 JAB
20-04-2017 #Resett-weeks in MN Dordrecht van 8 t/m 25 mei
14-04-2017 Aanbieding: Familie Klettersteigcursus!
14-04-2017 Openingstijden en Kennismakingslessen tijdens het Paasweekend
14-04-2017 Informatieavond Kili-challenge 2018 op 20 april
14-04-2017 Outdoor activiteiten Ardennen tijdens Pasen en de meivakantie
14-04-2017 NSK klimmen in MN Amsterdam op 22 april
30-03-2017 Mountain Network en Jelle Staleman bundelen hun krachten!
24-03-2017 Mountain Network Ardennen zoekt instructeurs
20-03-2017 Nieuwe datum Introductie Alpinisme
20-03-2017 La Sportiva Climb In Gym Tour
20-03-2017 Lente in de Ardennen!
17-03-2017 Data Aconcagua expeditie 2018 bekend
10-03-2017 Laatste plaatsen Mont Blanc expeditie en Summit
10-03-2017 Extra cursus tijdens locatieweekend Amsterdam & Nieuwegein
03-03-2017 Eerste rotsklimcursussen van het seizoen
03-03-2017 Puur Boulder op 4 maart bij MN Heerenveen
03-03-2017 La Sportiva Climb In Gym Tour 2017
24-02-2017 Aankondiging Stick to Rock
22-02-2017 Update nieuw bouldercentrum Arnhem
21-02-2017 Voordeel weekend
17-02-2017 Klimmen in de voorjaarsvakantie
17-02-2017 Locatieweekenden Ardennen
17-02-2017 Hiking & Adventures Klimkampioenschappen
15-02-2017 Succes op de Aconcagua
13-02-2017 Kili-Challenge 2017 succes
12-02-2017 MN jeugd presteert bij Boulder 1 en 2
03-02-2017 War Child Kili Challenge van start
27-01-2017 Ardennencamps 2017
20-01-2017 Bergsportdag op zondag 29 januari
16-01-2017 Nieuwe klim- en bergsportbrochure is uit!
13-01-2017 Vrienden Klimtoernooi 2017
13-01-2017 MN-locaties uur eerder dicht op 14 januari
13-01-2017 Vacatures Mountain Network Ardennen
11-01-2017 GLOW – Climbing in the Dark in Arnhem en Amsterdam
03-01-2017 Nieuwe Algemene Voorwaarden per 01-01-2017
23-12-2016 Aangepaste openingstijden feestdagen
22-12-2016 Klimuitjes in de kerstvakantie
21-12-2016 Data klimcursussen Ardennen 2017
20-12-2016 Cursus Alpinisme met Mountain Network
12-12-2016 Succes voor Team MN bij NK Lead
09-12-2016 Wibo (MN Nieuwegein) bij de NOS over zijn Olympische droom
25-11-2016 Rijnboulder in het nieuws
21-11-2016 Winst op het NJK Lead!
18-11-2016 Vacature Productmedewerker Alpen&Expedities
11-11-2016 Veteranenwedstrijd op 13 november
11-11-2016 Hanzehogeschool bij Mountain Network Ardennen
01-11-2016 Succes jeugd bij de NRW Lead Duitsland!
29-10-2016 Nieuwe boulderhal in Arnhem
23-10-2016 Tooske Ragas beklimt de Kili voor War Child
20-10-2016 Reel Rock 11 komt eraan
18-10-2016 Stick to Plastic in Heerenveen deze week!
17-10-2016 Mountain Network Ardennen dicht tot april
14-10-2016 Eerste beklimming Western Breach Kilimanjaro
10-10-2016 Nieuwe data Mont Blanc programma’s online
07-10-2016 15 & 16 oktober MN Heerenveen deels gesloten
06-10-2016 Seizoensafsluiting Ardennen
30-09-2016 Nieuw klim- en bergsportcentrum in Nieuwegein
26-09-2016 Mark Brand nummer 1 bij Lead 3
23-09-2016 Deep Water Boulder bij MN Heerenveen
16-09-2016 Vanavond finale zomercompetitie
13-09-2016 Klimweek Tenerife gaat definitief door!
12-09-2016 Succesvolle Open Dag 2016
01-09-2016 Gewijzigde openingstijden MN Heerenveen
31-08-2016 Open Dag zondag 11 september
26-08-2016 Informatieavond Kili-Challenge
22-08-2016 Informatieavonden bergsportprogramma’s
10-08-2016 Sportklimmen wordt Olympisch!
09-08-2016 Videoverslag Denali
29-07-2016 Hoogalpiene beklimmingen
20-07-2016 Klimweek Tenerife
08-07-2016 Zomer bij Mountain Network
07-07-2016 Sportzomer in de Ardennen
06-07-2016 10-jarig bestaan MN Heerenveen
30-06-2016 Roerige start Alpenseizoen
27-06-2016 Klimcentra gesloten op zaterdagmiddag 2 juli
24-06-2016 Zomercompetitie 2016
24-06-2016 Mountain Club Dag in Heerenveen
22-06-2016 Jeugd Lead 1 bij MN Arnhem
20-06-2016 Mountain Network klimmers op de Zugspitze
20-06-2016 Vacatures Mountain Network Ardennen
17-06-2016 Vakantieprogramma zomervakantie
17-06-2016 Bedrijfsjubileum in de Ardennen
17-06-2016 Succesvolle Denali-expeditie
17-06-2016 Jeugd Lead bij MN Nieuwegein
10-06-2016 Lead 2 bij Mountain Network Amsterdam
10-06-2016 Heropening camping
10-06-2016 Beperkte openingstijden ivm wedstrijden
03-06-2016 Safaritenten in juli
30-05-2016 Vacatures Sportmedewerker en Kok Ardennen
20-05-2016 Niels van Buren haalt top Everest!
20-05-2016 Lead-seizoen van start
20-05-2016 Start Denali Expeditie
18-05-2016 Update tijdelijke sluiting camping
17-05-2016 Climbing Mountains for MS
10-05-2016 Openingstijden tijdens Pinksteren
04-05-2016 Gegarandeerd vertrek zomer 2016
04-05-2016 Zomeractie 2016
26-04-2016 Klimmen in de meivakantie
22-04-2016 Openingstijden feestdagen
22-04-2016 Ardennencamps voor de jeugd
22-04-2016 Informatiebijeenkomst Aconcagua Expeditie 2017
15-04-2016 Nieuwe Op de Hoogte is uit
14-04-2016 Laatste plaatsen Orpierre
08-04-2016 Naar de Top voor KIKA
05-04-2016 Cursus Alpinisme – Waarom Mountain Network?
04-04-2016 Vacature Kok Mountain Network Ardennen
31-03-2016 Outdoor Diabetes Kamp 2016
30-03-2016 Trainingsweekend Alpen team Denali
25-03-2016 De Aconcagua beklimming van Wilco Dekker
25-03-2016 Openingstijden en kennismakingslessen tijdens Pasen
18-03-2016 Eerste groep in de Ardennen
11-03-2016 La Sportiva Test & Feel
11-03-2016 Niels van Buren naar top Mount Everest voor MS
26-02-2016 NKBV Bergsportdag
19-02-2016 Locatieweekenden Ardennen
19-02-2016 De top van de Aconcagua is bereikt!
18-02-2016 Nieuwe brochure Alpen & Expedities
15-02-2016 Seizoen 2016 Ardennen start binnenkort weer!
08-02-2016 Topprestatie Kili-Challengers
03-02-2016 Klimweek Orpierre
26-01-2016 Finale Schoolklimcompetitie
15-01-2016 Cursusdata Ardennen 2016 bekend
13-01-2016 de Kili-Challengers zijn er klaar voor!
11-01-2016 Nieuwe openingstijden MN Heerenveen
05-01-2016 Ardennencamps
21-12-2015 Aangepaste openingstijden feestdagen
20-12-2015 Zomerprogramma 2016 Alpen online
16-12-2015 Extra kennismakingslessen tijdens de kerstvakantie
15-12-2015 Mountain Network Kerstactie
27-11-2015 Eén plek vrijgekomen voor de Aconcagua expeditie
27-11-2015 Familie Klimtoernooi
25-11-2015 Informatieavonden Alpenprogramma’s
20-11-2015 Nieuwe data safaritenten 2016 bekend
06-11-2015 Mountain Club-leden naar NJK Lead
06-11-2015 Veteranenwedstrijd 2015
06-11-2015 Hanzehogeschool bij Mountain Network Ardennen
02-11-2015 Terugblik Stick to Plastic
16-10-2015 Vacature Locatiemanager Dordrecht
09-10-2015 Denali Expeditie 2016
09-10-2015 Reel Rock Filmtour 2015 komt eraan!
02-10-2015 Laatste plaatsen Kili-challenge 2016
30-09-2015 Sportklimmen mogelijk een olympische sport
25-09-2015 Terugblik op het Mont Blanc seizoen 2015
25-09-2015 Uitslag derde Jeugd Lead wedstrijd
17-09-2015 Nieuwsbrief Mountain Club
16-09-2015 Klimweek Orpierre
11-09-2015 Reel Rock Filmtour 2015
27-08-2015 Stage lopen bij Mountain Network
24-08-2015 Gratis deelnameticket War Child Kili-Challenge
19-08-2015 Open dag zondag 13 september
07-08-2015 Nieuw: Mountain Network Bedrijfstrainingen
06-08-2015 Informatiebijeenkomst Mount McKinley
05-08-2015 Op de Hoogte
23-07-2015 Openingstijden zomerperiode
20-07-2015 Goûter route voorlopig gesloten
16-07-2015 Extra kennismakingslessen
14-07-2015 Ga jij de uitdaging aan? War Child Kili-Challenge 2016
06-07-2015 Vacatures Mountain Network Amsterdam
01-07-2015 Last-Minutes Alpen
29-06-2015 Ardennencamps
22-06-2015 Sevenstars beklimt de Mont Blanc!
19-06-2015 Q-music DJ Niek naar de top van de Gran Paradiso
15-06-2015 Ardennen cursussen
15-06-2015 Dordrecht in top 3 van coolste klimhallen
04-06-2015 War Child Kili-Challenge 2016
27-05-2015 Last-Minute voor Nepal
26-05-2015 Extra informatiebijeenkomst Kilimanjaro (9 juni)
22-05-2015 Outdoor Diabetes Kamp
22-05-2015 Bouldermidweek Fontainebleau
11-05-2015 Ga je met ons mee naar de Aconcagua?
04-05-2015 Laatste plaatsen Ararat Expeditie
29-04-2015 Fries Jeugd Open
24-04-2015 Laatste plaatsen Mont Blanc 2015
24-04-2015 Climb4school Mont Blanc
13-04-2015 Uitslag wedstrijd lead 1
13-04-2015 Initiatie Hoogalpiene Beklimmingen succes
01-04-2015 Aangepaste openingstijden
27-03-2015 Nieuwe brochure Alpen & Expedities
24-03-2015 Succes op Jeugd Boulder 3
17-03-2015 Boulder Kick-off
11-03-2015 Opening Ardennenseizoen 2015
11-03-2015 Verhuur Safaritenten
11-03-2015 Outdoorkamp voor diabetes
05-02-2015 Politie Sneeuwschoen Trektocht
09-01-2015 Peak Lenin Expeditie
02-12-2014 Nikki van Bergen in de NRC
01-11-2014 Foto-/filmpresentatie: What about the half
29-10-2014 Verslag eindwedstrijd Jeugdlead 2014
16-10-2014 Verslag 2de wedstrijd Jeugdlead 2014
16-09-2014 Verslag 1ste wedstrijd Jeugdlead 2014
14-06-2014 Ardennencamps voor jeugd
28-04-2014 Reel Rock Filmtour
21-01-2014 Unieke klimactie voor het basisonderwijs
28-07-2014 Mountain network wint Outdoor Award 2014
28-07-2014 Bergsport: gegarandeerd vertrek 2014
28-07-2014 Vakantieklimmen
22-07-2014 OUTDOOR AWARD 2014
22-07-2014 VAKANTIEKLIMMEN