Delta Lloyd

Actief vergaderen op de Mountain Network-manier

Op 31 oktober 2014 is de divisie Schade van de Delta Lloyd Groep te gast geweest bij Mountain Network Arnhem, voor een managementdag op onze manier. Met Judith Schmidt van Delta Lloyd kijken wij terug op deze dag.


Wat is de insteek geweest van deze managementdag?
Met dit jaarlijkse evenement willen wij de onderlinge band binnen het management van onze divisie versterken. De insteek van de dag is altijd de combinatie van een stukje inhoud en plezier en teamwork. In de ochtend hebben we een college van een hoogleraar over leiderschap gehad, in de middag de sportieve activiteiten.

Waarom heb je gekozen voor een klimcentrum als locatie?
Het is een hele aparte setting; het is weer eens wat anders dan een vergaderruimte in een conferentiecentrum of hotel. Het was geweldig om het college in het midden van de klimhal te kunnen doen. Hiermee konden we alle elementen – inhoud, plezier en teamwork – ook verenigen op één locatie.

​Je had van te voren een aantal doelstellingen voor het event geformuleerd. Sloten de activiteiten hier goed bij aan?
Heel erg goed zelfs. Veel collega’s zijn uit hun comfort zone gestapt door activiteiten te doen die zij best eng vonden. De teamspelen waren daarnaast geweldig om te doen en is er heel veel gelachen samen. Er was genoeg keuze uit leuke activiteiten, waardoor ook collega’s met hoogtevrees of andere lichamelijke klachten de meer spannende activiteiten niet hoefden te doen.

​Hoe kijken jij en jouw collega’s terug op deze dag?
Met een ontzettend positief gevoel. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad en het regende complimentjes!

​Wat heeft je positief verrast met betrekking tot de organisatie en locatie? Had je bepaalde verwachtingen?
Een klimhal kan nogal eens stoffig en rommelig zijn, het verraste mij positief dat de gehele locatie er prima opgeruimd en brandschoon uitzag; heel representatief. De lunch en overige catering waren heerlijk, was de geluids- en video-installatie tijdens het ochtendprogramma van uitstekende kwaliteit en was het personeel klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig. Kortom: een echte aanrader!

Ook Mountain Network kijkt met plezier terug naar deze activiteit. Voor ons is vergaderen zoveel meer dan met zijn allen in een ruimte te zitten. Wij streven er naar om het noodzakelijke met het aangename te verbinden. Wij geloven dat wanneer dat gebeurt, het teamgevoel en de vergadering beter tot zijn recht komen.