Bedrijfsuitje Boulderen

Het spectaculairste bedrijfsuitje van Nederland, in MN RijnBoulder

  • Geschikt voor iedereen
  • Sportief en ludiek
  • Sluit af met een hapje en drankje in Grand Café La Rocca

Locaties & Data

Prijs
vanaf € 24,50 pp, ex. BTW
Duur
ca. 2 uur
Personen
minimaal 6 deelnemers
Locaties
Arnhem

Als je op zoek bent naar het sportiefste en meest avontuurlijk bedrijfsuitje van Nederland, zoek dan niet verder. Mountain Network RijnBoulder biedt u en uw collega's/medewerkers een spectaculair bedrijfsuitje boulderen; de snelstgroeiende tak binnen de klimsport.

Bent u op zoek naar dat ene bijzondere bedrijfsuitje, waar u en uw collega’s nog lang over zullen napraten? Wilt u met collega’s en medewerkers op een sportieve en ludieke manier actief aan de slag. Dan bent u bij Mountain Network RijnBoulder aan het juiste adres. Tijdens het ‘Op naar de Top’ boulderarrangement gaat u met onze gecertificeerde instructeurs het bouldercentrum ontdekken. We starten met een korte uitleg van onze instructeur over basisbeginselen van het boulderen. Daarna gaan jullie onder begeleiding van de instructeur zelf aan de slag en proberen jullie gezamenlijk de top van de boulder te bereiken. Wie klimt de moeilijkste boulder? Wie is er het het snelst boven?

Het boulderen is desgewenst te combineren met een vergadering in de multifunctionele zaal, of met het klimmen in ons klimcentrum, op nog geen 150 meter loopafstand. Uiteraard maken wij graag een offerte op maat voor u op.

WIE KAN ER DEELNEMEN?

Bestaat uw gezelschap uit sportieve en minder sportieve personen? Dat is geen probleem. Iedereen kan meedoen! Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat zowel klimmers als niet klimmers een bijzondere ervaring rijker worden. Boulderen is een sport waarin je zelfstandig aan de slag gaat, maar waar de collega’s wel in kunnen motiveren en toejuichen.

CATERING

Na het klimmen staat onze Pizzabar / Grand Café La Rocca voor u klaar voor de inwendige mens. Eet een hapje en drink een biertje, of geniet van onze vers bereide pizza’s uit de authentieke houtgestookte oven. Neem contact met ons op voor alle catering mogelijkheden.

PRAKTISCHE INFO

Kleding: sportieve kleding met schone sportschoenen.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl