Bergen verzetten

Laat de bergsport uw werkklimaat inspireren

  • Inspirerende lezing van Melvin Redeker
  • Zelf de wand in om te klimmen met collega's
  • Afsluiten met een hapje en een drankje

Locaties & Data

Prijs
vanaf € 42,50 per persoon, kosten gastspreker op aanvraag
Duur
4 uur
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Expeditieklimmer, management coach en bovenal inspirerend gastspreker Melvin Redeker heeft expedities georganiseerd naar de moeilijkste bergen van de wereld. Speciaal voor Mountain Network heeft Melvin drie inspirerende presentaties met prachtige foto- en filmbeelden gemaakt. Deze drie presentaties sluiten aan bij veranderingen en uitdagingen die in het huidige werkklimaat bij veel bedrijven spelen.

Het arrangement Bergen Verzetten van Mountain Network biedt u en uw collega’s een motiverende omgeving, waar motivatie, inspiratie en reflectie de boventoon zullen voeren. Melvin Redeker is een bevlogen spreker, die aan de hand van adembenemende foto- en filmbeelden er voor zal zorgen dat u op het puntje van uw stoel zit. U kunt een keuze maken uit de volgende op maat gemaakte presentaties:

  1. Teambuilding en resultaatgericht samenwerken
  2. Organisatieveranderingen (‘verandermanagement’)
  3. Peakperformance of optimaal presteren (haal het beste uit jezelf en je medewerkers en collega’s)

Bergen verzetten

Na de presentatie is het tijd om ook daadwerkelijk ‘bergen te verzetten’. Onder begeleiding van Melvin en onze instructeurs bedwingt u samen met uw collega’s de klimmuur. Iedereen, sportief of niet-sportief, kan meedoen. De klimsport is een sport waarin samenwerking en vertrouwen in elkaar centraal staat; een echte teambuildingsport.

Catering

Na het sportieve gedeelte is er tijd voor de inwendige mens en met een hapje en een drankje kunt u nog eens terugkijken op een nuttige én sportieve middag. Mountain Network biedt vele cateringmogelijkheden aan, om uw arrangement volledig te maken. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl