GPS adventure

Op avontuur in het Oranjewoud bij Heerenveen

  • Sportieve, actieve GPS-tocht in het Oranjewoud
  • Teamspirit en teambuilding staan centraal
  • Full service met een glimlach

Locaties & Data

Prijs
vanaf € 22,50 per persoon
Duur
vanaf 2 uur
Personen
minimaal 15 deelnemers
Locaties
Heerenveen

Wilt u een actief bedrijfsuitje organiseren in één van de meest bijzondere natuurgebieden van Nederland? Mountain Network Heerenveen heeft in het Oranjewoud een actieve en sportieve GPS-tocht uitgezet.

Mountain Network Heerenveen werkt voor de GPS Adventure samen met Hotel / Restaurant Tjaarda. U start in de lobby van dit vier sterren hotel. Hier krijgt u een korte uitleg over de GPS en gaan u en uw collega’s gewapend met een tas vol attributen op pad. Onderweg komt men langs bijzondere plekken en dienen er vragen beantwoord te worden, maar er zullen ook een aantal uitdagende activiteiten worden uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan abseilend te 30 meter hoge uitkijktoren Belvédère afgaan, boogschieten, touwladderklimmen, teambuildinggames enzovoort.

Ons devies is full service met een glimlach. Wij nemen u, in samenwerking met Tjaarda, de gehele organisatie uit handen en kunnen het actieve gedeelte uitbreiden met een uitgebreide lunch, diner, borrel, barbecue of zelfs een feestavond inclusief overnachting. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl