Teambuilding: teamklimmen

Word een 'top'team

  • Teambuilding
  • Samenwerken, communiceren en vertrouwen
  • Sportief en bijzonder

Locaties & Data

Prijs
vanaf € 24,50 per persoon
Duur
2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Als u op zoek bent naar een mooie teambuildingactiviteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van samenwerken, goed communiceren en vertrouwen in elkaar, klimt uw team tot grote hoogten.

Tijdens het arrangement ‘Teamklimmen’ gaat u, onder begeleiding van een professionele instructeur, met uw collega’s nieuwe hoogten bereiken. Dit is een bijzondere teambuildingsactiviteit, waar u geblinddoekt of vast gemaakt aan elkaar onze klimmuur gaat bedwingen. Hierbij zult u direct merken dat u vertrouwen moet hebben in uw collega’s, die met u deze uitdaging aan gaan.

Wie kan er deelnemen?

Het maakt niet uit of u sportief bent, of u hoogtevrees heeft, of u een ervaren klimmer bent, of nog nooit een klimmuur heeft gezien, ons motto is dat iedereen kan meedoen! De begeleiding en het programma zijn zo opgebouwd dat iedereen een bijzondere ervaring rijker wordt.

Catering

Na de activiteit is het tijd voor een welverdiend hapje en drankje in het sfeervolle bergsportcafé. Zo kunt u het groepsgevoel van de activiteit met een hapje en een drankje op informele wijze voortzetten en terugkijken op een nuttige én gezellige middag. Mountain Network biedt vele cateringmogelijkheden aan om uw teambuildingdag compleet te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

Praktische info

  • Kleding: sportieve kleding met schone sportschoenen

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl

Video