Deep Water Bouldering

Boulderen boven het water van 17 tot en met 21 oktober

  • Boulderen boven het water
  • Inclusief entree zwembad
  • Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs

Boek nu

Prijs
€ 15,00 pp voor kinderen, € 19,50 pp voor volwassenen
Duur
+/- 2 uur
Personen
minimaal 8
Instroom
vanaf 8 jaar én in bezit van een zwemdiploma
Locaties
Heerenveen

Vorig jaar hadden we de primeur met Stick to Plastic en dit jaar zetten we het nog grootser op! Van maandag 17 oktober tot en met zondag 23 oktober bouwt Mountain Network Heerenveen twee boulderwanden op boven het zwembad in Sportstad Heerenveen. Gedurende de week kun je inlopen en boulderen boven het water en zijn de wanden te huur voor feestjes, bedrijven en scholen!

Voor meer informatie over de Stick to Plastic wedstrijden voor volwassenen en Mountain Club klik je hier!

Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 oktober zijn de boulderwanden in het zwembad van Sportstad Heerenveen beschikbaar voor iedereen die een unieke en spannende activiteit zoekt voor een feestje, bedrijfsuitje of voor een schooklas. Onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs gaan de deelnemers boulderen boven het water. Boulderen is een vorm van de klimsport waarbij er geklommen wordt zonder touwen op een wand van maximaal 4 meter hoog. Spanning en sensatie zijn gegarandeerd! De ervaren boulderaar kan gedurende de hele week op vaste tijden binnenlopen om deze unieke vorm van bouldering te ervaren.

Prijzen en tijden

  • Vrije inloop ochtend 10:30-12:00 uur (maandag, woensdag, donderdag & vrijdag): € 15,00 per persoon, inclusief entree zwembad
  • Vrije inloop avond 19:30-21:00 uur (maandag & woensdag): € 15,00 per persoon, inclusief entree zwembad

Inschrijven vrije inloop

Voor feestjes, bedrijven en scholen hebben we de volgende tijd beschikbaar:

  • 13:00-15:00 uur, € 15,00 per persoon (kinderen), € 19,50 per persoon volwassenen, minimaal 8 personen. Inclusief toegang zwembad, exclusief € 1,00 verzekering per persoon. Dit is niet mogelijk in het weekend van 22 en 23 oktober.

Uiteraard is het mogelijk om jouw uitje verder aan te kleden met klimmen op de klimwanden van Mountain Network Heerenveen, vergadering, een hapje en drankje en nog veel meer. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier bovenaan deze pagina.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl