Familie uitjes

Een sportief familiefeest op grote hoogte

  • Een sportief familie-uitje
  • Geschikt voor jong en oud
  • Sluit af met een hapje en een drankje

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 23,00 per persoon
Duur
vanaf 2 uur
Personen
vanaf 8 personen
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Als je op zoek bent naar een sportief, avontuurlijk en spannend familieuitje, dan ben je bij Mountain Network aan het juiste adres. Met vijf klimcentra in Nederland zijn wij altijd wel in de buurt voor een familieuitje.

Op naar de Top

Ons arrangement ‘Op naar de Top’ is de ideale kennismaking met de klimsport. Onder begeleiding van onze deskundige instructeurs gaan jullie met elkaar de strijd aan tegen de klimwand. Wie bereikt de top van de klimhal? Het maakt niet uit of je ervaring hebt met klimmen, of dat dit je eerste kennismaking met de sport is. Onze programma’s zijn zo opgebouwd dat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Na inspanning komt ontspanning! Geniet nog even na met je familie, onder het genot van een borrelgarnituur en een drankje. Misschien wil je er wel een familiefeest van maken met bijvoorbeeld een barbecue of buffet? Laat je verrassen door de mogelijkheden.

 


Adventure Towers Arnhem

bedrijfsuitje klimmen arnhem touwparcoursIn Arnhem kun je naast het ‘op naar de top’ arrangement ook kiezen voor een speciaal groepsuitje op de Adventure Towers. Deze oude elektriciteitsmasten zijn 25 meter hoog en staan garant voor een spectaculaire belevenis voor jou en je groepsgenoten. Dit hoogte- en challengeparcours staat garant voor veel spanning en sensatie.

Kijk hier verder voor meer informatie over de Adventure Towers

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl