Bootcamp

Kracht- en conditietraining in Heerenveen

  • Lekker buiten sporten
  • Conditie én kracht
  • Voor iedereen geschikt
Prijs
gratis voor abonnementhouders, € 5,00 voor leden, € 7,50 voor niet-leden
Duur
elke zondag van 10:00 tot 12:00 uur
Personen
maximaal 20 deelnemers
Instroom
Geen ervaring vereist
Locaties
Heerenveen

De laatste jaren is bootcamp uitgegroeid tot een zeer populaire sport. Tijdens een bootcamp les ga je​ ​in groepsverband sporten in de buitenlucht onder begeleiding van een trainer. Dus, is binnen in een​ ​sportschool zitten niks voor jou maar wil je wel fitter en sterker worden? Dan is de bootcamp les van​ ​Mathijs echt wat voor jou! Elke zondag start de les om 10 uur in het mooie bos van Oranjewoud.

De bootcamp is een groepstraining die conditie- en krachtoefeningen combineert. Vrijwel altijd wordt de training in de buitenlucht gehouden. Tijdens de bootcamp wordt er veel gebruik gemaakt van obstakels die in de omgeving aanwezig zijn, denk bijvoorbeeld aan bankjes, stoepranden, boomstronken en hekken. De training is voor iedereen geschikt, jong, oud, gevorderden en beginners. Doordat er veel differentiatie is tijdens de trainingen zodat het voor iedereen uitdagend is. Daarnaast zijn de lessen voor abonnementhouders gratis!

Inschrijven

Wil je deelnemen aan de les? Schrijf je dan in bij de balie van Mountain Network Heerenveen, stuur een mailtje naar heerenveen@mountain-network.nl, of neem telefonisch contact met ons op tijdens openingstijden op 088-1236830.