Mountain Fit voor studenten - Leeuwarden - Mountain Network

Mountain Fit voor studenten – Leeuwarden

Leer (beter) klimmen in Leeuwarden

  • Sportief het nieuwe collegejaar in
  • Leer zelfstandig en/of beter te klimmen tijdens Mountain Fit
  • Ontmoet nieuwe klimmaatjes
Duur
1,5 uur training
Personen
maximaal 12 deelnemers per training
Locaties
Noardwand Leeuwarden

Mountain Fit voor studenten is een nieuw trainingsprogramma, waarin je in een aantal trainingen (beter) leert klimmen en nieuwe klimmaatjes ontmoet. Twijfel je of klimmen wel jouw sport is? Geen probleem, om de introductie van dit programma te vieren kan je nu gratis een proefles volgen!

De Mountain Fit training is een wekelijkse training waarin je gezellig met andere klimmers kan werken aan persoonlijke trainingsdoelen. Heb je nog geen ervaring met zelfstandig klimmen, dan haal je in de eerste weken je klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope; de eerste stap in jouw klimcarrière. Als je al een tijdje klimt en/of vastloopt bij een bepaalt niveau dan is de Mountain Fit óók voor jou een ideale stap om meer te leren over de klimsport en zo net even die volgende stap te kunnen zetten. Sluit je voor minimaal 3 maanden een studentenabonnement af, dan kan je tijdens de eerste drie maanden gratis deelnemen aan Mountain Fit! Heb je nog geen klimvaardigheidsbewijs? Geen probleem! Tijdens de eerste trainingen volg je dan de basiscursus (normaal € 99,00) waarmee je je klimvaardigheidsbewijs haalt. (alleen geldig als je niet eerder een studentenabonnement hebt gehad). 

Tijdens Mountain Fit richten we ons op de volgende aspecten:

  • Fysiek; hoe kan je het beste je uithoudingsvermogen, snelheid, kracht, lenigheid en coördinatie trainen
  • Techniek; hoe verbeter je jouw klimtechniek en het uitbreiden van het bewegingsrepertoire
  • Mentaal; leer je grenzen kennen en leer eroverheen te durven stappen
  • Tactiek; het inlezen en visualiseren van routes, kennis van klimgrepen, tijdmanagement en tempo, probleemoplossend vermogen etc.

Instructie

Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste en ervaren sportklimtrainers. Tijdens de eerste training zal de trainer samen met je kijken naar je beginniveau en op basis hiervan krijg je wekelijks opdrachten die zich richten op het verbeteren van techniek, kracht, tactiek en mentale facetten. Hij leert je alle kneepjes van de klimsport, en kan precies aanvoelen waar jij hulp bij nodig hebt om beter te leren klimmen.

Kosten

Omdat wij geloven dat dit programma je enkel kan helpen als je het meerdere keren doet, is een losse entree voor de Mountain Fit niet mogelijk. Een strippenkaart kost € 60,00 waarmee je tien keer kan trainen (let op, je moet ook een entreebewijs voor de klimhal hebben, zoals een strippenkaart of abonnement klimmen). Wil je eerst kijken of Mountain Fit voor Studenten iets voor je is? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Direct boeken

Type Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl