Opfriscursussen Arnhem

Kennis van top rope en voorklimmen opfrissen in klimhal Arnhem

  • Zowel voor Indoor Top Rope als Indoor voorklimmen mogelijk
  • Niet geschikt voor mensen zonder of met beperkte ervaring

Boeken

Prijs
€ 25,00 (IT), € 50,00 (IV) excl. entree
Duur
1 of 2 lessen à 2 uur
Personen
maximaal 6 (IV), 9 (IT)
Locaties
Arnhem

Bij Mountain Network Arnhem beginnen we met opfrismomenten; lessen waarin jij je kennis en vaardigheden kan laten checken en eventueel kan laten bijspijkeren als dat nodig is. Ideaal voor die mensen die al enige tijd niet hebben geklommen, of misschien een onderdeel van het klimmen nog wat spannend vinden.

Opfrismoment Indoor Toprope

Heb jij wél klimervaring, maar heb je al enige tijd niet geklommen? Dan is deze les iets voor jou! Deze opfrisles is bedoeld voor klimmers die in een verleden een klimvaardigheidsbewijs hebben behaald, of een vergelijkbare beginnerscursus hebben afgerond, maar hun vaardigheden niet hebben onderhouden. Tijdens deze les van 2 uur worden de basisvaardigheden van het zekeren herhaald en worden er verschillende zekerapparaten behandeld. Aan het einde van de les wordt er geen nieuw klimvaardigheidsbewijs uitgeschreven, maar wel een advies gegeven over het vervolg van je klimcarrière; wel of niet zelfstandig klimmen bij Mountain Network.

Opfrismoment Indoor Voorklimmen

Heb jij in het verleden je klimvaardigheidsbewijs indoor voorklimmen behaald, of een vergelijkbare cursus afgerond? Heb je de afgelopen tijd weinig voorgeklommen maar wil je dit weer oppakken? Blijf je het vallen spannend vinden en wil je dit graag nog eens extra oefenen? Dan is de opfristraining indoor voorklimmen iets voor jou! In 2 lessen van 2 uur worden de basis zekervaardigheden herhaald en is er de ruimte te oefenen met voorklimvallen. Ook worden er verschillende zekerapparaten gebruikt. Aan het einde van de twee lessen wordt er geen nieuw voorklimbewijs aangevraagd, er wordt wel een advies gegeven over je eigen kunnen; mag wel of niet voorklimmen bij Mountain Network. Krijg je nu een negatief advies? Dit advies wordt gegeven voor je eigen veiligheid, maar geen zorgen; er is altijd nog de reguliere voorklimcursus!

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Opgeven
Direct boeken

Tijdens de boeking kies je de startdatum. Vervolgens vindt de cursus wekelijks op dezelfde dag en tijdstip plaats (met uitzondering van de cursus in 1 week). 

Kosten

Opfrismoment IT: € 25,00 excl. entree
Opfrismoment IV: € 50,00 excl. entree

Abonnementhouderskorting is niet van toepassing. 

Beschikbare data en tijden

Wij verzorgen deze cursus geregeld. Kies hierboven de cursus en klik op boeken. Je ziet dan vanzelf op welke data en tijden we deze cursus verzorgen.

Overige

  • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden raadplegen.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl