Outdoor Mountain Fit – Dordrecht

Sportief en fit: trainingen voor volwassenen

 • Blijf sportief en fit!
 • Fit als de klimcentra weer open mogen
 • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar
Prijs
gratis voor abohouders
Duur
1 uur
Personen
maximaal 10 deelnemers per sessie
Instroom
abonnementhouder Dordrecht

Hoewel de klimcentra nog even dicht moeten blijven, kunnen we wel al buiten gaan sporten. In Dordrecht gaan we dat doen door middel van Outdoor Mountain Fit!

Zolang de maatregelen van kracht blijven, kunnen er binnen helaas geen mooie klimroutes geklommen worden. Gelukkig wordt het steeds mooier weer en is het na een lange periode ‘stilzitten’ geen straf om weer naar buiten te gaan. Buiten sporten, dat mag wel! En wij noemen dat heel toepasselijk: Mountain Fit. We hopen dat zo veel mogelijk mensen mee komen doen. Om fit en gezond te blijven, om stijve ledematen weer een keer te strekken of gewoon voor de gezelligheid. Voor al onze trainingen heb je sportschoenen, een sportieve outfit en het liefst een eigen matje nodig.

Tijden Outdoor Mountain Fit Dordrecht

Maandag: Loop- en coretraining, 20:00-21:00 uur
Woensdag: Full body work-out, 20:00-21:00 uur
Vrijdag: Coretraining & balans, 20:00-21:00 uur

Mocht blijken dat er veel animo is of mensen meerdere keren in de week willen komen, dan bieden we met het grootste plezier extra momenten aan. Na bijna twee maanden schoonmaken, klussen en routes bouwen, kunnen wij ook wel een extra uurtje sporten gebruiken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een slopende krachttraining? Laat je horen! Bij voldoende animo zet Jasper een extra training neer waar je dagen spierpijn aan overhoudt.

PROTOCOL OUTDOOR MOUNTAIN FIT DORDRECHT

 • Er kan uitsluitend gesport worden door een reservering via de website. Kom alleen als je gereserveerd hebt, toeschouwers zijn niet toegestaan.
 • Wanneer je aankomt kun je je aanmelden bij de medewerker van Mountain Network. De verzamelplaats is bij de fietsenstalling.
 • Was thuis je handen, kleed je thuis om en ga thuis naar de wc voorafgaand aan de activiteit.
 • Neem zelf benodigdheden mee (eten/drinken, evt zonnebrand ed.) en kleed je naar de weersomstandigheden.
 • Volg de algemene richtlijnen van het RIVM en alle instructies van onze begeleiders/instructeurs op.
 • Bij regenval of onweer wordt de activiteit afgebroken. De activiteit kan verplaatst worden mits er voldoende plek is. Wanneer alles vol is wordt er gekeken of de activiteit verplaatst kan worden. Gaat een activiteit niet door vanwege regenval/onweer worden klimmers via de mail of telefonisch op de hoogte gesteld.

Neem contact met ons op mocht je nog vragen hebben

Direct boeken

LocatieDatum & Tijd Beschikbaar
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken

RESERVEREN

 • Gezien de beperkte capaciteit kan er uitsluitend door abonnementhouders van Mountain Network Dordrecht gereserveerd worden.
 • Zorg dat je het juiste mailadres gebruikt bij het reserveren.
 • Er is beperkt plek en uiteraard staan ontzettend veel mensen te popelen om weer te sporten. Wees solidair en reserveer maximaal 1 x per week.
 • We vertrouwen erop dat bij een reservering ook lekker komt sporten. Ben je toch verhinderd? Stuur een mail naar dordrecht@mountain-network.nl.  Dan kan er toch nog iemand anders komen sporten.
 • Bij slecht weer wordt de activiteit afgebroken of geannuleerd; als het vooraf wordt geannuleerd dan word je per mail of telefonisch van op de hoogte gesteld.

Neem contact met ons op mocht je nog vragen hebben

Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl