Basiscursus klimmen in 1 week - Mountain Network

Basiscursus klimmen in 1 week

Leer in de vakantie zelfstandig klimmen bij Mountain Network

  • Haal in één week je Klimvaardigheidsbewijs
  • Geen ervaring nodig, in 3 dagen stomen wij je klaar om zelfstandig te kunnen klimmen!
  • Leer veilig zekeren en klim- en touwtechnieken

Boeken

Prijs
€ 99,00
Duur
3 middagen/avonden
Instroom
vanaf 17/18 jaar
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht, Noardwand Leeuwarden

Gedurende de vakanties organiseert Mountain Network versnelde basiscursussen Indoor Toprope; de eerste stap naar zelfstandig klimmen. Ideaal als je in de omgeving van onze centra op vakantie bent en heel graag wil leren klimmen!

In de vakanties heeft Mountain Network vaak cursussen waarmee je zelfstandig kan leren klimmen. In drie middagen en/of avonden haal je je klimvaardigheidsbewijs, waarmee je de eerste stap zet in je klimcarrière. Na het behalen van dit certificaat kan én mag je in alle klimhallen in Nederland zelfstandig toprope klimmen. In de drie lesmomenten komen verschillende thema’s aan bod, waaronder: veiligheid, bewustwording van risico’s, materiaal, blessurepreventie, zekeren, techniek, knopen leggen en nog veel meer. Tijdens de cursus mag je al onbeperkt gebruiken maken van de faciliteiten op jouw locatie. Na de cursus krijg je van ons nog vier weken een onbeperkt klimabonnement cadeau! Zo stimuleren we je om lekker door te klimmen!

Wil je liever één les per week, of komen de vakantiedata je niet uit? Kies dan voor onze reguliere basiscursus voor volwassenen. In vier weken tijd haal je je klimvaardigheidsbewijs. Deze cursussen starten het gehele jaar door op diverse dagen en tijden.

 

Tijdens het laatste lesmoment wordt er een examen afgenomen. Bij een goed resultaat ontvang je het NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope. Dat is een pasje met je persoonlijke gegevens, waarmee je in alle klimhallen in Nederland zelfstandig kan klimmen.

 

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatie Cursus Opgeven
Direct boeken

Tijdens de boeking kies je de startdatum. De cursus van 1 week duurt iedere les 3 uur.

Noardwand, Leeuwarden start op 27 december weekcursussen om 10:00 uur en om 19:00 uur met lesdagen op de maandag, dinsdag en donderdag.

Kosten

Basiscursus volwassenen: € 99,00

Boeken

Hierboven kies je eerst de locatie. In het boekingssysteem kun je de beschikbare startdata zien. Klik je op een datum dan zie je de starttijd en kun je doorklikken om je plekje te reserveren. Er wordt over het algemeen één dag overgeslagen tussen de lesdagen (dus als een cursus op maandag begint, dan zijn de vervolglessen op woensdag en vrijdag). Kom elke les 15 minuten eerder, dan hebben we voldoende tijd om op te starten en halen we het meeste uit de les.

Inbegrepen

  • Klimmateriaal incl. klimschoenen (indien gewenst)
  • Entree

Overige

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl