Yoga voor sportklimmers en boulderaars

Verbeter je klimprestaties met yoga

  • Verbeter je klim- en boulder prestaties
  • Speciaal ontwikkeld voor klimmers en boulderaars

---

Duur
1 uur
Personen
5 tot 15 deelnemers
Instroom
Vanaf 18 jaar, alle niveaus
Locaties
Heerenveen, Arnhem, Arnhem Rijnboulder

De yoga is toegespitst op klimmers en boulderaars. In lessen leer je door middel van ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken en oefeningen voor core-stabiliteit, balans, flexibiliteit en kracht hoe je je klim- en/of boulderprestaties kunt verbeteren.

Mountain Network Heerenveen

In Heerenveen wordt iedere woensdag van 19:30 tot 20:30 een yoga les gegeven door Peter Schrier. Voor abonnementhouders is het gratis en anders betaal je €2,50. Inschrijven kan aan de balie bij de locatie of via heerenveen@mountain-network.nl . Houd er rekening mee dat we in verband met corona slechts beperkte capaciteit hebben en we willen je vragen om je eigen matje mee te nemen, als je hierover beschikt.

Mountain Network Arnhem & RijnBoulder

In Arnhem & RijnBoulder wordt iedereen woensdag een yoga les aangeboden. De lessen worden verzorgd door Cyrina van den Dam. Abonnementhouders met een klim- en boulderabonnement kunnen gratis aanhaken. Abonnementhouders boulder & fitness abonnement, strippenkaarthouders en en deelnemers met een los entreebewijs voor de klim- of boulderhal betalen €5,00.  Ook zonder entree voor de klim- of boulderhal kan je deelnemen aan de yogalessen. Je betaalt dan €10,30. Inschrijven is niet nodig.

RijnBoulder: 19:00 – 20:00
Klimhal: 20:30 – 21:30

Heb je zelf een matje? Neem deze dan mee, er zijn een beperkt aantal matjes beschikbaar.