Bijscholingen

voor iedereen die kliminstructie geeft

Prijs
Vanaf €20,00
Duur
max. 4 uur
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Iedereen die een opleiding voor tot SportKlimBegeleider (SKB2-IT), SportKlimInstructeur (SKI3-IT) of hoger heeft gevolgd krijgt tegelijkertijd met het diploma een licentie. Alleen met een geldige licentie is iemand bevoegd om instructie te geven.

Licenties zijn één jaar geldig. De houder van de licentie zal jaarlijks zelf licentieverlenging aan moeten vragen. Voordat licentieverlenging aangevraagd kan worden zal aan de jaarlijkse bijscholingsverplichting voldaan moeten zijn. In het licentiereglement van de NKBV kun je voor elk van je licenties zien hoeveel jaarlijkse bijscholing vereist is. Gevolgde bijscholingen kun je zelf in mijnNKBV.nl registreren en verlenging van je licentie aanvragen. Na contrôle wordt je licentie dan met een jaar verlengt. Mountain Network organiseert jaarlijks een aantal bijscholingen. Deze zijn toegankelijk voor iedereen die (klim) instructie geeft in welke vorm dan ook. De bijscholingen staan hieronder toegelicht. Via het tabblad ‘boeken’ kun je je ook direct inschrijven.

Bijscholing veilig zekeren in de klimhal

Tijdens deze bijscholing besteden we aandacht aan de verschillende zekermethode en de achtergrond daarvan, ongevallen die voorkomen, aanbevelingen van de NKBV met betrekking tot de verschillende zekerapparaten, gewichtsverschil, oefenen in de praktijk en tot slot een zekerrace.
Kosten €20,00. Toegankelijk voor iedereen.  Duur 3 uur.  1 licentiepunt.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Naam bijscholing Locatie en datum Opgeven
Direct boeken