Opbouw klimwand

Een klimmuur voor meerdere klimmers op jouw locatie

  • Demontabel en dus gemakkelijk binnen op te bouwen
  • Twee personen kunnen tegelijk klimmen
  • Geschikt voor iedereen en voor elk evenement

Locaties & Data

Prijs
€ 750,00
Duur
1 dagdeel (4 uur)
Personen
25 - 30 deelnemers per uur

Deze mobiele uitdaging biedt in- en outdoor spanning en uitdaging. Aangezien de 7,5 meter hoge klimtoren tegelijkertijd door twee personen kan worden beklommen, is een race tegen de klok alsmede een race tegen elkaar mogelijk. De mobiele opbouw klimwand is geheel demontabel en kan daarmee op vrijwel elke outdoor of indoor locatie geplaatst worden. Mountain Network heeft twee van deze mobiele klimwanden in eigen beheer.

De mobiele klimwand wordt niet meer verhuurd. Uiteraard kunt u wel de mobiele klimrots huren. 

De mobiele klimwand is een demontabele, 7,5 meter hoge klimmuur. Onder begeleiding van twee instructeurs klimmen 25 tot 30 personen per uur naar de top van de toren, over twee klimroutes met vier niveaus van makkelijk tot moeilijk. Doordat de wand modulair is opgebouwd is de opbouwtijd 2 uur, maar biedt het u ook de mogelijkheid om op een locatie die lager is dan 8 meter een klimavontuur neer te zetten.

Praktische informatie

  • Afmetingen: 6 x 6 meter vloeroppervlakte, max. 7,5 meter hoog
  • Opbouwtijd bedraagt 2 uur
  • Afbouwtijd bedraagt 1,5 uur
  • De wand wordt standaard opgebouwd met twee Mountain Network banners aan de bovenkant. Indien gewenst kunnen deze banners ook vervangen worden door twee banners met uw uiting. Wij kunnen deze banners voor u vervaardigen.

Mobiele klimrots

Onze mobiele klimrots is één van de meest innovatieve mobiele klimwanden van ons land. Geschikt voor elke outdoorlocatie en grote indoorlocaties staat de rots in ongeveer tien minuten overeind, klaar voor gebruik. Even hoog als de mobiele klimwand biedt de rots ruimte aan zo’n vijftig klimmers per uur, doordat ze vier klimroutes heeft. Kijk ook eens op de detailpagina van de Mobiele klimrots.

Contactinformatie

Telefoon
088 - 123 68 22
info@mountain-network.nl