Ardennenweekend voor de Mountain Club

Ardennenweekend voor de Mountain Club

 • Een weekend avontuur en plezier
 • Ontmoet klimmers uit heel Nederland
 • Inclusief activiteiten, overnachtingen, maaltijden en gezellige begeleiding

Boeken

Prijs
€ 195,00
Duur
3,5 dagen
Instroom
Voor alle Mountain Club leden
Locaties
Ardennen

Ga met de Mountain Club mee op een avontuurlijk weekend naar de Belgische Ardennen! Dit seizoen organiseren we 3 weekenden voor de Mountain Club. Veel klimmen staat centraal en daarom gaan we dit jaar niet alleen een bezoek brengen aan klimgebied Pont-à-Lesse, maar ook aan het mooie Grands Malades!

Komend voorjaar organiseert Mountain Network weer het Ardennenweekend voor de leden van de Mountain Club. Zoals ieder jaar vindt dit klim-­ en adventureweekend plaats op onze locatie in de Belgische Ardennen. Zowel alle leden van de Mountain Club als ouders/verzorgers zijn van harte welkom! Helaas is het niet mogelijk om als familielid deel te nemen aan het programma gezien de beperkte capaciteit op de rotsen.

ACTIVITEITEN

 • Klimmen in 2 verschillende klimgebieden
 • 2 verschillende klettersteig routes
 • Tube race
 • Boogschieten
 • Archerytag

KLIMGEBIEDEN

Het weekend vindt plaats in verschillende prachtige klimgebieden in de Ardennen. Soms zijn deze gebieden op loopafstand, zoals bijvoorbeeld Pont-à-Lesse, en soms zullen we hier naar toe rijden. Deze gebieden liggen doorgaans op 25 min rijden vanaf Mountain Network Ardennen. Vervoer hier naar toe dien je zelf te voorzien. De sportmedewerkers van de Mountain Network locaties kunnen hierin ondersteunen.

CATERING

Tijdens het weekend zal op dag 1 en 2 een ontbijt, lunchpakket en een warme maaltijd in onze gezellige bistro Le Moulin worden verzorgd. Op de laatste dag verzorgen wij een ontbijt en een lunchpakket. Het lunchpakket zal genuttigd worden bij de rotsen. Op de aankomstdag en vertrekdag is het ook mogelijk om een maaltijd te nuttigen in bistro Le Moulin. Deze laatste maaltijden zijn wel voor eigen rekening en kun je ter plaatse à la carte bestellen.

OVERNACHTING

Mountain Network heeft voor de overnachtingen een 2-persoonskoepeltentje voor je klaar staan in het Mountain Network Base Camp op camping Villatoile. Je kunt ervoor kiezen om hier alleen in te slapen of met twee personen als je samen het weekend boekt. Het is ook mogelijk je eigen tent mee te nemen. Verder kun je er altijd voor kiezen om eerder te arriveren of later te vertrekken. Deze extra overnachting(en) kun je vooraf bijboeken. De kosten voor een extra overnachting zijn € 15,00 per nacht. Mocht je iets meer luxe willen dan hebben wij ook de mogelijkheid om een Safaritent te boeken op camping Villatoile.

SPORTPOINT

Het Sportpoint van Mountain Network bevindt zich op de binnenplaats van de kasteelboerderij op Camping Villatoile. Het Sportpoint is een klein campingwinkeltje en tevens de Mountain Shop. Hier kan je zowel klimmaterialen als voedingswaren kopen.

WHAT’S NEXT?

Het ‘buitenklim virus’ helemaal te pakken en wil je zo snel mogelijk weer terug naar de rotsen? In de juli en augustus organiseren wij Climbing Camps, een week lang met leeftijdsgenootjes klimmen, klauteren, abseilen en nog veel meer! Naast de klimkampen kan je ook deelnemen aan een Adventure Camp waar je iedere dag een andere buitensportdiscipline zult beoefenen.

Alles nog even rustig doorlezen? Download dan ons informatiedocument over het Mountain Club Weekend

 

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Locatieweekend Samenstelling Opgeven
Direct boeken

DATA

13-08-2020 t/m 16-08-2020 Locaties: Amsterdam, Dordrecht, Heerenveen en Leeuwarden
20-08-2020 t/m 23-08-2020 Locaties: Arnhem, Rijnboulder en Nieuwegein

KOSTEN

Kosten van het weekend zijn € 195,00 voor Mountain Club leden en € 110,00 voor familieleden. De kosten kunnen online worden betaald. Helaas is het voor familieleden niet mogelijk om mee te doen aan het programma gezien de beperkte capaciteit.

Mountain Club leden Familieleden
Inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen Niet inbegrepen
Maaltijden
(zie programma)
Drankconsumpties Overnachting
(zie programma)
Activiteiten
Overnachting
(zie programma)
Reis- en annuleringsverzekering Maaltijden
(zie programma)
Gebruik klimmaterialen
Activiteiten incl. begeleiding Vervoer* Gebruik douches Verzekeringen
Gebruik klimmaterialen Vervoer*
Gebruik douches Drankconsumpties
Ongevallenverzekering

* De verantwoordelijkheid voor het regelen van vervoer ligt bij de Mountain Club leden en familieleden zelf. De sportmedewerkers van de Mountain Network locaties kunnen hierin ondersteunen.

OVERIGE

 • Om aan het weekend deel te nemen dien je het klantnummer van het MC-lid bij de boeking te vermelden.
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen.
 • Wil je meer Mountain Club leden aanmelden? Dan vragen wij je om twee boekingen te maken.
 • Wil je meer familieleden aanmelden? Stuur dan een mailtje naar ardennen@mountain-network.nl.

VERZEKERING

Mountain-Network zal ieder Mountain Club lid voorzien van een basis ongevallenverzekering. Desgewenst kun je deze ongevallenverzekering zelf uitbreiden tot een volledige reis- en annuleringsverzekering.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Het weekend gaat door vanaf 20 personen. Wanneer het minimum aantal deelnemers niet bereikt is dan laten we je dit uiterlijk een week van tevoren weten.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl

Video