Ardennenweekend voor de Mountain Club

Ardennenweekend voor de Mountain Club

 • Een weekend avontuur en plezier
 • Ontmoet klimmers uit heel Nederland
 • Inclusief activiteiten, overnachtingen, maaltijden en gezellige begeleiding

Boeken

Prijs
€ 195,00
Duur
3,5 dagen
Instroom
Voor alle Mountain Club leden
Locaties
Ardennen

Ga met de Mountain Club mee op een avontuurlijk weekend naar de Belgische Ardennen! Dit seizoen organiseren we 3 weekenden voor de Mountain Clubs. Veel klimmen staat centraal en daarom gaan we dit jaar niet alleen een bezoek brengen aan het klimgebied Pont-à-Lesse, maar ook aan het mooie Grands Malades!

Komende zomer organiseert Mountain Network weer het Ardennenweekend voor de leden van de Mountain Club. Zoals ieder jaar vindt dit klim-­ en adventureweekend plaats op onze locatie in de Belgische Ardennen. Zowel alle leden van de Mountain Club als ouders/verzorgers zijn van harte welkom! Helaas is het niet mogelijk om als familielid deel te nemen aan het programma gezien de beperkte capaciteit op de rotsen.

ACTIVITEITEN

 • Klimmen in 2 verschillende klimgebieden
 • Klettersteigen
 • Mountainbike
 • Speleologie

KLIMGEBIEDEN

Het weekend vindt plaats in verschillende prachtige klimgebieden in de Ardennen. Soms zijn deze gebieden op loopafstand, zoals bijvoorbeeld Pont-à-Lesse, en soms zullen we hier naar toe rijden. Deze gebieden liggen doorgaans op 25 min rijden vanaf Mountain Network Ardennen. Vervoer hier naar toe dien je zelf te voorzien. De sportmedewerkers van de Mountain Network locaties kunnen hierin ondersteunen.

CATERING

Tijdens het weekend zal op dag 1 en 2 een ontbijt, lunchpakket en een warme maaltijd in ons basecamp worden verzorgd. Op de laatste dag verzorgen wij een ontbijt en een lunchpakket. Het lunchpakket zal genuttigd worden bij de rotsen. Op de aankomstdag is het ook mogelijk om een maaltijd te nuttigen in ons basecamp. Deze maaltijden is voor eigen rekening.

OVERNACHTING

Mountain Network heeft voor de overnachtingen een 2-persoonskoepeltentje voor je klaar staan in het Mountain Network Base Camp op camping Villatoile. Je kunt ervoor kiezen om hier alleen in te slapen of met twee personen als je samen het weekend boekt. Het is ook mogelijk je eigen tent mee te nemen. 

MOUNTAIN-SHOP

Op het Mountain-Network basecamp vind je ook een Mountain-shop. De Mountain-shop is een klein klimwinkeltje waar je als Mountain Clubber 10% korting ontvangt op het gehele assortiment aan kleding, klimmateriaal en topo’s.

WHAT’S NEXT?

Het ‘buitenklim virus’ helemaal te pakken en wil je zo snel mogelijk weer terug naar de rotsen? In samenwerking met Summer Camps organiseren wij  in juli en augustus Climbing Camps, een week lang met leeftijdsgenootjes klimmen, klauteren, abseilen en nog veel meer! Naast de klimkampen kan je ook deelnemen aan een Adventure Camp waar je iedere dag een andere buitensportdiscipline zult beoefenen. Lijkt je dit leuk? Neem dan snel een kijkje op de site van Summer Camps.

Alles nog even rustig doorlezen? Download dan ons informatie document voor het Mountain Club Weekend of het Mountain Club Weekend – RijnBoulder

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Opgeven
Direct boeken

DATA

Data Locaties
03-05-2022 t/m 06-05-2022 Amsterdam / Nieuwegein
26-05-2022 t/m 29-05-2022 Dordrecht / Heerenveen / Noardwand
03-06-2022 t/m 06-06-2022 Arnhem / RijnBoulder

KOSTEN

Kosten van het weekend zijn € 195,00 voor Mountain Club leden en € 110,00 voor familieleden. De kosten kunnen online worden betaald. Helaas is het voor familieleden niet mogelijk om mee te doen aan het programma gezien de beperkte capaciteit.

Mountain Club leden Familieleden
Inbegrepen Niet inbegrepen Inbegrepen Niet inbegrepen
Maaltijden
(zie programma)
Drankconsumpties Overnachting
(zie programma)
Activiteiten
Overnachting
(zie programma)
Reis- en annuleringsverzekering Maaltijden
(zie programma)
Gebruik klimmaterialen
Activiteiten incl. begeleiding Vervoer* Gebruik douches Verzekeringen
Gebruik klimmaterialen Vervoer*
Gebruik douches Drankconsumpties
Ongevallenverzekering

* De verantwoordelijkheid voor het regelen van vervoer naar de Ardennen en de klimgebieden tijdens het weekend ligt bij de Mountain Club leden en familieleden zelf.  De sportmedewerkers van de Mountain Network locaties kunnen ondersteunen bij het maken van een carpoolschema.

OVERIGE

 • Om aan het weekend deel te nemen dien je het klantnummer van het MC-lid bij de boeking te vermelden.
 • De wet op de bedenktijd bij koop op afstand (het herroepingsrecht) is op onze diensten en reizen niet van toepassing. Dit betekent dat u géén recht heeft om de boeking zomaar te ontbinden binnen 14 dagen. Voor de annuleringsmogelijkheden kunt u onze betalings- en annuleringsvoorwaarden (PDF) raadplegen.
 • Wil je meer Mountain Club leden aanmelden? Dan vragen wij je om twee boekingen te maken.
 • Wil je meer familieleden aanmelden? Stuur dan een mailtje naar outdoor@mountain-network.nl.

VERZEKERING

Mountain-Network zal ieder Mountain Club lid voorzien van een basis ongevallenverzekering. Desgewenst kun je deze ongevallenverzekering zelf uitbreiden tot een volledige reis- en annuleringsverzekering.

MINIMUM AANTAL DEELNEMERS

Het weekend gaat door vanaf 20 personen. Wanneer het minimum aantal deelnemers niet bereikt is dan laten we je dit uiterlijk een week van tevoren weten.

COVID-19

Wat er gebeurt als het programma niet door kan gaan vanwege wet- en regelgeving omtrent COVID-19 is te lezen op onze pagina Richtlijnen Coronavirus Ardennen.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Amsterdam
+31 (0)88 123 68 35 of mail: amsterdam@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem
+31 (0)88 123 69 15 of mail: arnhem@mountain-network.nl
Mountain Network Nieuwegein
+31 (0)88 123 69 10 of mail: nieuwegein@mountain-network.nl
Mountain Network Dordrecht
+31 (0)88 123 68 40 of mail: dordrecht@mountain-network.nl
Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl
Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl
Mountain Network Noardwand Leeuwarden
+31 (0)88 123 68 60 of mail: noardwand@mountain-network.nl

Video