Mountain Club Dag

Gezellige afsluiting van het klimjaar in Oranjewoud

De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur wat betekent dat de zomerperiode ingaat. We willen het klim- en schooljaar op gezellige wijze met alle MC klimmers afsluiten. Op zondag 3 juli organiseren wij in het prachtige Oranjewoud de Landelijke Mountain Club dag. Een dag vol activiteiten, plezier en gezelligheid! Kom je ook?


Je kan je tot woensdagavond 23:00 uur aanmelden via 088-1236830

Op zondag 3 juli gaan we met alle Mountain Club-leden van de verschillende Mountain Network-locaties naar het Oranjewoud bij Heerenveen voor een avontuurlijke en gezellige afsluiting van een mooi klimjaar. We gaan onder andere een spannende GPS-tocht lopen, als Robin Hood leren boogschieten, we hebben een stoere survival baan en organiseren leuke teamgames. De kleinste ‘Mountain Clubbers’ kunnen geschminkt worden, een broodje knakworst maken en gezellig knutselen.

Aan het einde van de dag staat er een lekkere barbecue klaar en kun je bij het kampvuur genieten van het vuur en de live muziek. Er is dus voor ieder wat wils om er een supertoffe dag van te maken!

Informatie voor ouders

De Mountain Club dag wordt georganiseerd voor alle kinderen die een Mountain Club-abonnement hebben. De kinderen worden verwacht om 10:30 uur bij scouting van Maasdijk in het Oranjewoud en de dag duurt tot 19:00 uur. Zorg ervoor dat de kids oude kleren dragen, gezien het een dag vol spelen in het bos wordt. Regenkleding, laarzen en een setje droge/schone kleren is aan te raden.
Mountain Network verzorgt het eten en drinken deze dag. De deelnemers kunnen in de middag onbeperkt broodjes knakworst eten of een ander broodje maken. Vanaf 17:00 staat er een barbecue klaar waar de ouders ook voor zijn uitgenodigd. Aan deze dag zijn zowel voor de ouders als voor de Mountain Club kinderen geen kosten verbonden.

Vervoer
Om deze dag tot een succes te maken hopen we dat ouders bereid zijn om te rijden. In het online inschrijfformulie kan je aangeven of je jouw kind(eren) kan brengen/halen en of er eventueel nog meer kinderen kunnen meerijden. Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om te rijden deze dag dan kan de coördinator van de Mountain Club vestiging bemiddelen in het carpoolen:

Amsterdam Sam van den Vorstenbosch
Arnhem Tom Brouwers
Dordrecht Jasper Rijken
Heerenveen Koen Vromans
Nieuwegein Emiel Buitendijk

Heb je algemene vragen over deze dag? Neem contact op met Jennie de Weerd (landelijke coördinator Mountain Club). Haar mailadres is jennie@mountain-network.nl.