Huur faciliteiten

Klimmen onder begeleiding van eigen instructeurs

  • Geef uw leerlingen een introductie in het klimmen
  • Samenwerken, vertrouwen en motiveren
  • Scherpe tarieven voor huur faciliteiten

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 75,00 per les
Duur
1, 1,5 of 2 uur
Instroom
minimaal 7 jaar oud
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Al meer dan 25 jaar is Mountain Network een autoriteit op het gebied van de klimsport. Op al onze locaties bieden wij klimgymlessen aan, waarmee wij uw leerlingen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met de klimsport. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf instructie in de klimhal te verzorgen indien u in het bezit bent van de juiste certificaten.

U bent in het bezit van een SKB-IT, MN-Klimwandbegeleider (MN-KWB) of SKI-IT certificaat en u wilt uw leerlingen kennis laten maken met de klimsport? Dat kan bij Mountain Network. Wij bieden u de faciliteiten die u nodig heeft om uw perfecte klimles samen te stellen. Een MN-KWB of SKB-IT (NKBV) gecertificeerde instructeur mag maximaal 3 touwgroepen begeleiden. Een SKI-IT (NKBV) mag maximaal 4 touwgroepen begeleiden.

Kosten

Aantal:
Duur:
SKB
per 3 touwgroepen
SKI
per 4 touwgroepen
1 uur € 75,00 € 100,00
1,5 uur € 100,00 € 125,00
2 uur € 125,00 € 150,00
  • Prijzen zijn inclusief gebruik materiaal en BTW
  • Maximaal vier leerlingen per touwgroep
  • Bovenstaande prijzen zijn geldig op maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 18:30 uur. Voor elk uur buiten deze tijden geldt een toeslag van € 25,00 per uur

Mountain Network hanteert een aantal veiligheidsrichtlijnen en huisregels, waarvan wij verwachten dat deze worden opgevolgd. Uiteraard sturen wij u deze richtlijnen van te voren en bij vragen staan onze instructeurs klaar om u hierover te informeren.

Het is naast volledige eigen instructie ook mogelijk om een Klimgymles deels door Mountain Network te laten verzorgen. Kijk voor meer informatie op de pagina van de Klimgymles of Klimgymlessenreeks.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl