Introductiedag

Een onvergetelijke start van je studie

  • Een topstart van de studie
  • Actief en ludiek
  • Studenten leren elkaar kennen

Offerte aanvragen

Prijs
Op aanvraag
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Ben je op zoek naar een onvergetelijke introductiedag vol met actie, plezier en teambuilding? Dan ben je bij de klimcentra van Mountain Network aan het juiste adres. Met een divers aanbod aan indoor en outdoor activiteiten laten we de start van jouw nieuwe studenten onvergetelijk zijn.

De klimcentra van Mountain Network zijn uitstekend geschikt voor een introductiedag te organiseren voor MBO en HBO-studenten. Gedurende de dag ondernemen de studenten diverse uitdagende activiteiten. Samenwerken, grenzen verleggen en plezier staan aan de basis van deze dag met als uiteindelijk doel het leren kennen van de studenten onderling en natuurlijk een onvergetelijke start van de studie. De teams worden willekeurig samengesteld en er wordt gerouleerd, zodat iedereen elkaar goed leert kennen. Activiteiten bestaan naast klimmen bijvoorbeeld uit Team- en Trustgames, Archery Tag of Kanovaren. Naast het sportieve gedeelte kan Mountain Network ook zorgen voor catering. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag en vertellen je graag meer over de mogelijkheden per locatie.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl