Zelfstandig leren klimmen

Indoor Toprope cursus voor jouw leerlingen

  • Leerlingen leren zelfstandig klimmen
  • Ervaring is niet nodig
  • Mogelijkheid tot behalen Klimvaardigheidsbewijs

Offerte aanvragen

Prijs
op aanvraag
Duur
5 x 1,5 uur
Personen
minimaal 8 leerlingen
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Je hebt ze misschien wel in de klas, van die leerlingen die bij het binnenkomen van de gymzaal al direct in de hoogste touwen hangen. Of misschien wil je je leerlingen op een andere manier kennis laten maken met de klimsport. Mountain Network biedt in al haar klimcentra de Indoor Toprope cursus aan; de eerste stap in de klimcarrière van jouw leerlingen.

Tijdens de cursus Indoor Toprope leren jouw leerlingen onder begeleiding van professionele instructeurs de basisprincipes van het sportklimmen. In vier lessen komen diverse thema’s aan bod, waaronder: veiligheid, bewustwording van risicio’s, materiaal, blessurepreventie, zekeren, techniek, knopen leggen en nog veel meer. Tijdens de vijfde en laatste les wordt er een examen afgenomen. Bij een goed resultaat levert dit de leerlingen een NKBV-klimvaardigheidsbewijs op. Dit is een door VWS erkend certificaat, waarmee uw leerlingen in heel Nederland in alle klimhallen zelfstandig kunnen klimmen. De cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft om op meer reguliere wijze bezig te gaan met de klimsport. Ervaring is absoluut niet nodig, wel een gezonde dosis enthousiasme!

WHAT’S NEXT?

Na het met goed gevolg afsluiten van de Indoor Toprope cursus, kunnen je leerlingen in alle klimhallen in Nederland zelfstandig en veilig klimmen. Wil je met deze groep enthousiaste jonge klimmers verder verdiepen in de klimsport? Dan kun je denken aan één van onze techniekcursussen, of een indoor voorklimcursus. Ook zou je met deze leerlingen een outdoor cursus kunnen doen, bij Mountain Network Ardennen. Mountain Network biedt een compleet pakket aan opleidingen en cursussen aan.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan; als je meer informatie wil over dit aanbod, neem dan contact met ons op.

Neem contact op voor meer informatie

Bel: 088-1236826 of mail: sales@mountain-network.nl