Vrijgezellenfeest

Het spannendste vrijgezellenfeest van Nederland

  • Sluit je vrijgezellenbestaan af op grote hoogte
  • Spannend en sportief vrijgezellenfeest
  • Sluit af met een hapje en drankje in ons gezellige bergsportcafé

Offerte aanvragen

Prijs
vanaf € 23,00 per persoon
Duur
2 uur
Personen
minimaal 8 deelnemers
Locaties
Amsterdam, Nieuwegein, Heerenveen, Arnhem, Dordrecht

Ben je op zoek naar een sportieve, spannende en ludieke activiteit om het vrijgezellenleven eens goed af te sluiten? Kom dan klimmen bij Mountain Network!

Op naar de Top

Het arrangement ‘Op naar de Top’ staat garant voor een spannende en avontuurlijke afsluiting van het vrijgezellenleven. Het doel is natuurlijk om de top van de klimhal te halen. Lukt je dit? Dan ben je wat ons betreft helemaal klaar voor de bruiloft! Jij en je toekomstige echtgeno(o)t(e) hoeven niet bang zijn dat alles in de soep loopt; dankzij de deskundige begeleiding van onze instructeurs klim je geheel veilig naar boven.

Nadat je de top hebt bereikt is het tijd voor een welverdiend borrelgarnituur in ons gezellige bergsportcafé om de dag mee af te sluiten, of juist als tussenstop voor alle dingen die je nog gaat beleven. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij Mountain Network.

Mountain Network Arnhem

Mountain Network Arnhem gaat net dat ene stapje verder om je vrijgezellenleven uit te luiden. Nadat de klimclinic is volbracht ga je ook nog een hoogte- en challengeparcours af leggen op de Adventure Towers.  Op ruim 15 meter hoogte maak je een oversteek via een wankele brug naar een toren. Vervolgens ga je abseilend weer naar beneden. Tot slot wordt het programma afgesloten met een spannende tokkel vanaf 20 meter hoogte naar beneden.

Na inspanning is het tijd voor ontspanning! Op ons terras staan de borrelhapjes klaar en kan een keuze gemaakt worden uit ons ruime assortiment dranken. Dit vrijgezellenfeestarrangement kan ook worden uitgebreid met een barbecue of dinerbuffet.

De duur van dit arrangement is ongeveer 2,5 uur en de kosten zijn € 39,00 per persoon. Een barbecue of diner is optioneel en kost € 19,50 per persoon (vanaf 15 personen). Wil je dit arrangement geef dan bij de boeking aan dat je voor het adventure arrangement kiest.

Laat je verrassen door onze mogelijkheden!

Neem contact op voor meer informatie

Bel: ​088-1236900 of mail: sales@mountain-network.nl

Video