Climbing Mountains for MS

Klim zoveel mogelijk meters en steun Mission Summit!

Klim op zaterdagavond 28 mei zoveel mogelijk meters in een van onze klimcentra en help MS de wereld uit. Doe je mee? Schrijf je dan nu in!


Helaas moeten wij mededelen dat het klim-evenement Climbing Mountains geen doorgang vindt op zaterdag 28 mei. Mission Summit heeft helaas te weinig aanmeldingen ontvangen en is hierdoor genoodzaakt om het event te cancelen. Personen die zich hadden aangemeld hebben persoonlijk bericht ontvangen.Na 3 jaar intensieve training was het op 6 april eindelijk zover, Niels van Buren vloog naar Nepal voor zijn grootste uitdaging ooit: van 9 april tot 28 mei het beklimmen van de Mount Everest. Niels van Buren heeft Multiple Sclerose (MS), zijn expeditie staat in het teken van fundraising voor deze zenuwslopende ziekte. Hij hoopt hiermee namens zijn Stichting Mission Summit € 400.000 op te halen voor noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek.

Zaterdag 28 mei organiseert Mission Summit het grootste klimhalevent van Nederland. Op deze avond steunen wij Niels in zijn strijd tegen MS en willen we 8.848 meter per vestiging klimmen. Tegelijk met Niels halen wij de top van de Mount Everest!

Hoe werkt het?

Op zaterdagavond 28 mei gaan we in drie vestigingen van Mountain Network van 18:00 – 23:00 uur zoveel mogelijk meters klimmen. Doel is 8.848 meter, net zo hoog als de top van de Mount Everest! Door je te laten sponsoren willen we dichter bij ons doel komen: € 400.000 ophalen voor noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek.

De avond wordt leuk aangekleed met muziek en onze bar is de gehele avond open voor een hapje en een drankje. Het is mogelijk om toeschouwers mee te nemen om je aan te moedigen en er samen een leuke avond van te maken! Je ontvangt bij aankomst een polsbandje waarmee je toegang krijgt tot het klimcentrum.

Deelnemende klimcentra

Deelname kan door te klikken op onderstaande button waar je je vervolgens online inschrijft bij de vestiging naar keuze. Per locatie hebben we 5 blokken van 1 uur. Je kan je voor 1 blok inschrijven en in max. 45 minuten mag je onder begeleiding van een kliminstructeur zoveel mogelijk meters klimmen voor MS. Samen willen we net als Niels 8.848 meter klimmen!

Aan het klimmen zijn geen kosten verbonden, wel is de voorwaarde dat je ten minste € 25,00 ophaalt aan sponsoring. Na inschrijving dient iedere deelnemer een actiepagina aan te maken op In actie voor MS om zich te laten sponsoren en zoveel mogelijk geld op te halen voor Mission Summit. Al het sponsorgeld gaat direct naar Stichting Mission Summit! Op de avond zelf zijn mooie prijzen te winnen voor de nummer 1, 2 en 3 die het meeste geld op hebben gehaald per vestiging.

Mission Summit

Stichting Mission Summit is in 2011 ontstaan uit een vriendengroep die zich als doel had gesteld om de Kilimanjaro te beklimmen. Toen bij Niels MS werd geconstateerd, kreeg dit doel een extra lading en besloten de vrienden om hun doel te koppelen aan fondsenwerving om MS de wereld uit te helpen. Kijk voor meer informatie op www.mission-summit.nl

Mountain Network

Mountain Network is een klim- en bergsportorganisatie met 5 klimcentra in Nederland, een outdoorlocatie in de Ardennen en een bergsportcentrum in de Alpen. Mountain Network is sponsor van Mission Summit en stelt alle vestigingen, benodigd materiaal en professionele kliminstructeurs beschikbaar om deze avond tot een groot succes te brengen.

Neem contact op voor meer informatie