Flashtest

Dé boulderwedstrijd van RijnBoulder

FLASHTEST is een terugkerend event in de vorm van een laagdrempelige competitie. Veel klimmen en gezelligheid staan voorop. Of je nu al jaren op hoog niveau bouldert of letterlijk net begonnen bent: iedereen kan meedoen! De derde editie is op zaterdag 24 november. Ander is deze keer dat we alleen voor de Jeugd A, Junioren en Volwassen een flashtest organiseren, ivm de regionale jeugdwedstrijd in Grip Nijmegen.


Op zaterdag 24 november vindt de derde editie van FLASHTEST plaats in bouldercentrum RijnBoulder. Speciaal voor deze competitie gaan onze routebouwers aan de slag om 30 interessante en spectaculaire boulders te bouwen van 4 tot 7c. Deelnemers aan FLASHTEST krijgen een eigen scorelijst mee en kunnen daarop zelf hun score bijhouden. Aan het einde van de dag wordt, onder het genot van een drankje, de uitslag bekend gemaakt. La Sportiva zorgt voor prachtige prijzen!

De naam FLASHTEST komt natuurlijk ergens vandaan. De term ‘flash’ verwijst naar het succesvol klimmen van een boulder in je allereerste poging. Het scoresysteem hebben we zo ontworpen dat je bonuspunten ontvangt als je een boulder flasht. Hiermee voegen we een extra dimensie toe aan de competitie. Eerst goed inlezen voor je een poging doet dus!

Uiteraard is het mogelijk om de gehele dag tijdens de wedstrijd een hapje te eten of een drankje te doen in Pizzabar / Grand Café La Rocca. Eigen eten gebruiken is in La Rocca niet toegestaan

Categorieën

  • Jeugd A/Junioren/Volwassenen (heren)
  • Jeugd A/Junioren/Volwassenen (dames)

Programma

Jeugd A/Junioren/Volwassenen
14:15 binnenkomst en aanmelden bij de balie volwassenen editie
14:30 briefing en start klimtijd
17:30 einde klimtijd
17:40 prijsuitreiking en aansluitend borrelen

Kosten

Deelname aan FLASHTEST zelf is helemaal gratis, je dient enkel een entree te betalen (of op je abonnement naar binnen te gaan natuurlijk). Doe je mee? Geef dat dan even via het Facebook-event of stuur een mailtje naar rijnboulder@mountain-network.nl

Extra activiteiten!

Naast FLASHTEST is de hele dag ook de La Sportiva Climb in Gym tour in RijnBoulder aanwezig. Test gratis een aantal nieuwe modellen klimschoenen van dit Italiaanse topmerk! ’s Avonds is er ook Reel Rock in de klimhal in Arnhem, in deze dertiende editie alweer kun je weer kijken naar de beste klimfilms van dit jaar. Kijk op Facebook voor meer informatie over dit evenement.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 69 00 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl