Flashtest

Dé boulderwedstrijd van RijnBoulder

FLASHTEST is een terugkerend event in de vorm van een laagdrempelige competitie. Veel klimmen en gezelligheid staan voorop. Of je nu al jaren op hoog niveau bouldert of letterlijk net begonnen bent: iedereen kan meedoen! De tweede editie is op zondag 1 juli. We organiseren een flashtest speciaal voor de jeugd en voor de volwassenen.


Op zondag 1 juli vindt de tweede editie van FLASHTEST plaats in bouldercentrum RijnBoulder. Speciaal voor deze competitie gaan onze routebouwers aan de slag om 30 interessante en spectaculaire boulders te bouwen van 4 tot 7c. Deelnemers aan FLASHTEST krijgen een eigen scorelijst mee en kunnen daarop zelf hun score bijhouden. Aan het einde van de dag wordt, onder het genot van een drankje, de uitslag bekend gemaakt. La Sportiva zorgt voor prachtige prijzen!

De naam FLASHTEST komt natuurlijk ergens vandaan. De term ‘flash’ verwijst naar het succesvol klimmen van een boulder in je allereerste poging. Het scoresysteem hebben we zo ontworpen dat je bonuspunten ontvangt als je een boulder flasht. Hiermee voegen we een extra dimensie toe aan de competitie. Eerst goed inlezen voor je een poging doet dus!

Uiteraard is het mogelijk om de gehele dag tijdens de wedstrijd een hapje te eten of een drankje te doen in Pizzabar / Grand Café La Rocca. Eigen eten gebruiken is in La Rocca niet toegestaan

Categorieën

  • Jeugd D/E/F (jongens en meisjes door elkaar)
  • Jeugd B/C (jongens en meisjes door elkaar)
  • Jeugd A/Junioren/Volwassenen (heren)
  • Jeugd A/Junioren/Volwassenen (dames)

Programma

Jeugd B t/m F
Speciaal voor de jongste boulderaars is er de kids editie van FLASHTEST, deze vindt op dezelfde dag, voorafgaand aan de volwassenen editie plaats. hiervoor worden ook speciale boulders op maat gebouwd. Het concept is hetzelfde alleen de klimtijd is -net als de deelnemers – iets korter.

11:00 binnenkomst en aanmelden bij de balie voor kids editie
11:30 briefing en start klimtijd kids
13:30 einde klimtijd kids
14:00 prijsuitreiking kids

Jeugd A/Junioren/Volwassenen
14:45 binnenkomst en aanmelden bij de balie volwassenen editie
15:00 briefing en start klimtijd
18:00 einde klimtijd
18:30 prijsuitreiking en aansluitend borrelen

Kosten

Deelname aan FLASHTEST zelf is helemaal gratis, je dient enkel een entree te betalen (of op je abonnement naar binnen te gaan natuurlijk). Doe je mee? Geef dat dan even via het Facebook-event of stuur een mailtje naar rijnboulder@mountain-network.nl

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl