Puur Boulder (special edition)

Boulderwedstrijd in Heerenveen

Een aantal keer per jaar organiseert Mountain Network Heerenveen het boulderevenement "Puur Boulder", een kekke wedstrijd met vele kakelverse boulders en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven

Op zaterdag 2 november is er een speciale editie van Puur Boulder. ‘Onze’ Koen gaat Mountain Network verlaten en dit is zijn laatste Puur Boulder. Nog één keer 50 unieke boulders van Koen (en zijn RB-team) speciaal voor jou!

Deze dag draait niet alleen om boulderen, maar staat natuurlijk ook in het teken van het afscheid van Koen. Daarom zijn we ook opzoek naar klimfoto’s van Koen. Mocht je een leuke foto hebben van jou en Koen (met als onderwerp klimmen), dan kan je die sturen naar heerenveen@mountain-network.nl.

Verder is de papieren topo weer terug, hebben we héél gave prijzen van La Sportiva, zorgt MN voor de borrelhapjes achteraf en verwachten we een grote opkomst. Ook als je niet meedoet ben je van harte welkom om te proosten op Koen!

Programma

10:00 uur Klimhal open
13:00 uur Start Puur Boulder
17:00 uur Inleveren topo
17:30 uur Prijsuitreiking + drankje en hapje!

Praktische info

  • Deelnemers zijn minimaal 14 jaar oud en kennen de veiligheidsregels van het boulderen. Daarnaast dient iedere deelnemer ingeschreven te staan bij Mountain Network.
  • Entree: Reguliere entreeprijs.
  • Maximaal 50 deelnemers.
  • Aanmelden met het bovenstaande formulier.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl