Puur Boulder

Boulderwedstrijd in Heerenveen

Een aantal keer per jaar organiseert Mountain Network Heerenveen het boulderevenement "Puur Boulder", een kekke wedstrijd met vele kakelverse boulders en natuurlijk veel gezelligheid.

Inschrijven

Tijdens deze editie van Puur Boulder op vrijdag 26 april wordt er door maximaal 50 boulderaars gestreden in een echte challenge via Vertical Life!

Vertical Life is een applicatie waar je alle routes en boulders in de hal terug kunt vinden, om op deze manier bij te houden wat je hebt geklommen en ook je progressie te monitoren. Aan het einde van de avond, onder het genot van een drankje, de uitslag bekend gemaakt, tonen we een klimfilm, is er een leuk side-event én hebben we een heel lekker biertje!

Uiteraard is het mogelijk om van een daghap te genieten. We horen graag voor 24 april of je aanschuift. Je kan je aanmelden voor de daghap via heerenveen@mountain-network.nl.

Tevens is er een SALE van La Sportiva klimschoenen, is er een leuk side-event én hebben we een heel lekker biertje!

Programma

17:00 uur Klimhal open
18:30 uur Start Puur Boulder
21:30 uur Inleveren topo
22:00 uur Prijsuitreiking
22:15 uur Klimfilm

Praktische info

  • Deelnemers zijn minimaal 14 jaar oud en kennen de veiligheidsregels van het boulderen. Daarnaast dient iedere deelnemer ingeschreven te staan bij Mountain Network.
  • Entree: Reguliere entreeprijs.
  • Maximaal 50 deelnemers.
  • Aanmelden met het bovenstaande formulier.

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Heerenveen
+31 (0)88 123 68 30 of mail: heerenveen@mountain-network.nl