Veteranenwedstrijd 2019

Mountain Network organiseert in samenwerking met La Sportiva op zondag 27 oktober de landelijke veteranenwedstrijd 2019. Klimmers van 30 jaar en ouder kunnen meedoen en er zijn verschillende categorieën voor verschillende leeftijden. De wedstrijd is voor klimmers van alle niveaus. In tegenstelling tot voorgaande jaren verhuis de wedstrijd dit jaar naar het nieuwste klimcentrum van Mountain Network in Leeuwarden.

Aanmelden voor de veteranenwedstrijd gaat via het tabblad boeken als je deze pagina op een computer of laptop bekijkt. Op een smartphone vind je de aanmeldmodule onderaan

Wedstrijdopzet

Afgelopen jaren is de opzet van de wedstrijd steeds een beetje omgegooid en daar kregen we veel positieve reacties op. Dit jaar gaan we daar mee verder!

Halverwege een klimroute zit een bonus greep, zodat je wordt uitgedaagd om zo nu en dan een route boven je niveau te proberen. Elke bonusgreep levert je namelijk punten op. Tevens kan je dit jaar ook extra punten verdienen als je een route gaat voorklimmen. En als het weer het toelaat zal ook onze buitenwand onderdeel zijn van de Veteranenwedstrijd. Daarnaast kan je natuurlijk een poging wagen op de officiële speedwand van Noardwand.

Door een medewerker van Mountain Network worden vooraf de topo’s uitgedeeld en de spelregels toegelicht. Tussen 13:00 uur en 17:00 uur probeer je zoveel mogelijk punten te verzamelen én kan je de ranglijst live volgen op een groot scherm.

Het programma

12:30 uur: Inloop + koffie met een taartje voor elke deelnemer
13:00 uur: Start van de wedstrijd
17.00 uur: Prijsuitreiking
17.30 uur: Borrel + hapjes

Instroomeisen

De wedstrijd is bedoeld voor elk niveau, maar er is wel een minimum leeftijd waar je aan moet voldoen. Voor de dames en heren zijn de instroomeisen dit jaar gelijkgetrokken. Er zijn drie verschillende categorieën; 30+, 40+ en 50+.

Prijzen en Sponsoren

De Veteranenwedstrijd wordt gesponsord door La Sportiva. La Sportiva stelt klimschoenen en heel fraaie kleding ter beschikking als prijzen. Natuurlijk is er, zoals elk jaar, een presentje voor elke deelnemer.

Kosten

Deelname aan de wedstrijd kost € 15.

Dit evenement is Powered by La Sportiva

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
LocatieDatum & Tijd Beschikbaar
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken

Let op: het aangegeven aantal plaatsen is niet het werkelijke aantal dat nog beschikbaar is.