Blokkade aanvragen - Mountain Network

Blokkade aanvragen

Vraag blokkade aan

Heb je een klimabonnement bij Mountain Network? Dan kun je via het formulier een blokkade aanvragen voor maximaal één aaneengesloten periode per jaar met een maximum van één maand (niet van toepassing in het geval van een blessure). De wijziging dient minimaal één maand van te voren te worden ingediend en geldt per aangegeven datum. Als je je abonnement wil blokkeren ten tijde van corona, dan kan dat per direct. De blokkade gaat in op de datum van aanvragen en duurt maximaal één maand.

Bewoners van de Eretribune kunnen via het formulier een blokkade aanvragen voor het Full Service Abonnement component Maaltijden. Dit abonnement kan maximaal 12 volledige weken (van maandag tot zondag) geblokkeerd worden. Dit mag één enkele week of meerdere opeenvolgende weken betreffen. De wijziging dient minimaal één week van te voren worden ingediend. Het trainingscomponent van het Full Service Abonnement kan niet tijdelijk worden stopgezet.

Je klantnummer kan je terugvinden in de bevestigingsmail die je per e-mail hebt ontvangen na het aanmelden bij Mountain Network of natuurlijk op je klantenkaart.