Outdoor Mountain Fit – Arnhem

Buiten sporten in Arnhem

 • Sporten in de buitenlucht rondom RijnBoulder en klimhal Arnhem
 • Houd altijd 1,5 meter afstand tot elkaar

Locaties & Data

Prijs
nvt
Duur
1 tot 1,5 uur
Personen
maximaal 20 deelnemers per sessie (Yoga 15 deelnemers)
Instroom
abonnementhouder

Zoals de regering nu heeft besloten ziet het er naar uit dat alle indoor sportlocaties tot aan 1 september gesloten moeten blijven. Dat betekent echter niet dat we bij de pakken neer gaan zitten. De hechte klim- en bouldercommunity waar wij met z'n allen deel van uitmaken sleept ons en elkaar erdoorheen. Maar niet getreurd want we gaan wel weer lekker buiten sporten. Leuk en belangrijk, want door te sporten blijf je fit. Daarbij dragen een goede conditie, kracht en balans bij aan betere prestaties zodra we weer naar binnen kunnen.

Dat we voorzichtig weer mogen sporten, betekent helaas niet dat de coronacrisis verleden tijd is. Omdat jullie gezondheid en die van onze trainers bij Mountain Network op nr. 1 staat, zullen de trainingen er anders uitzien dan dat jullie van ons gewend zijn. We organiseren namelijk clinics. Elke abonnementhouder kan zich kosteloos inschrijven op de clinic waar hij/zij zich het meest door aangesproken voelt. Omdat we helaas niet genoeg capaciteit hebben om iedereen elke dag van buitentrainingen te kunnen voorzien willen we je vragen solidair met je medeklimmers te zijn en je maximaal in te schrijven op 1 clinic per week. Als er meer mensen vaker willen mee doen, dan gaan we kijken of we er nog een clinic achteraan kunnen geven. Alle clinics duren ongeveer 1 uur met een uitloop van 15 minuten.

Clinic 1: Duurloop
De duurloop start op dinsdagavond om 19:00 vanaf de parkeerplaats bij RijnBoulder. Inschrijven kan voor zowel abonnementhouders van de klimhal als de boulderhal. De groep zal elke week een wisselende route afleggen in de omgeving van Arnhem. De focus zal liggen op een duurloop van een uur (tussen de 4 en 6 km inclusief trainingen tussendoor). De training van 1 juni wordt verplaatst naar 2 juni, vanwege de opening van La Rocca. 

Clinic 2: Mountain Fit
Ook onze reguliere Mountain Fit lessen zullen weer beginnen op donderdagavond van 19:00 tot 20:00. Wel zal de training er iets anders uitzien dan voorheen. De focus zal vooral liggen op calisthenics; krachttraining d.m.v. het trainen met het eigen lichaamsgewicht! De focus zal hierbij liggen op de juiste uitvoering en het bereiken van persoonlijke doelstellingen. Inschrijven kan voor zowel abonnementhouders van de klimhal als de boulderhal. De training vindt plaats op het veld achter de klimhal. De verzamelplaats is de parkeerplaats voor de klimhal.

Clinic 3: Intervaltraining
Twee maanden lang Netflix gekeken en wordt het nu echt tijd dat er aan de conditie gewerkt gaat worden? Doe dan mee met de interval training. Tijdens deze training zul je een intensief circuit afleggen. De training vindt plaats op vrijdagavond van 19:00-20:00 op het veld achter de klimhal. Inschrijven kan voor zowel abonnementhouders van de klimhal als de boulderhal. De verzamelplaats is de parkeerplaats voor de klimhal.

Clinic 4: Yoga
Onze reguliere yoga zal weer starten op de woensdagavond van 19:00 tot 20:00. Inschrijven kan voor zowel abonnementhouders van de klimhal als de boulderhal. De training vindt plaats op het buitenterras van de klimhal. De verzamelplaats is de parkeerplaats voor de klimhal. LET OP: je moet je eigen matje meenemen, er zijn geen matjes te leen.

Protocol Buiten Activiteiten RijnBoulder

 • Er kan uitsluitend gesport worden door een reservering via de website. Kom alleen als je gereserveerd hebt, toeschouwers zijn niet toegestaan.
 • Wanneer je aankomt kun je je aanmelden bij de medewerker van Mountain Network. De verzamelplaats per activiteit vind je hierboven.
 • Was thuis je handen, kleed je thuis om en ga thuis naar de wc voorafgaand aan de activiteit.
 • Neem zelf benodigdheden mee (eten/drinken, evt zonnebrand ed.) en kleed je naar de weersomstandigheden.
 • Volg de algemene richtlijnen van het RIVM, houdt 1,5 meter afstand en alle instructies van onze begeleiders/instructeurs op.
 • Bij regenval of onweer wordt de activiteit afgebroken. Gaat een activiteit niet door vanwege weersomstandigheden dan worden klimmers hiervan via de mail of telefonisch op de hoogte gesteld. Wanneer alles vol is wordt er gekeken of er een extra activiteit kan plaatsvinden.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op

Direct boeken

LocatieDatum & Tijd Beschikbaar
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken
Locatie
Datum & Tijd
Direct boeken

RESERVEREN

 • Gezien de beperkte capaciteit kan er uitsluitend door abonnementhouders van Mountain Network RijnBoulder gereserveerd worden.
 • Zorg dat je het juiste mailadres gebruikt bij het reserveren.
 • Er is beperkt plek en uiteraard staan ontzettend veel mensen te popelen om weer te sporten. Wees solidair en reserveer maximaal 1 x per week.
 • We vertrouwen erop dat bij een reservering ook lekker komt sporten. Ben je toch verhinderd? Stuur een mail naar rijnboulder@mountain-network.nl.  Dan kan er toch nog iemand anders komen sporten.

Bij slecht weer wordt de activiteit geannuleerd. Hier wordt je per mail of telefonisch van op de hoogte gesteld.

 

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl