Grand Café + Pizzabar La Rocca

The best pizza in town

In bouldercentrum RijnBoulder is Grand Café + Pizzabar La Rocca gevestigd. Voor de lekkerste pizza in Arnhem moet je hier zijn! De houtgestookte oven is de trots van het restaurant, waarin onze pizzaiolo´s elke keer weer de mooiste creaties in bereiden. De ruim opgezette bar biedt zicht op het bouldercentrum en is een heerlijke plek om even tot rust te komen met een kop koffie van Peeze of een lekker biertje. Je bent 7 dagen per week van harte welkom!


Ons restaurant

In de voormalige Rijnhal, naast Decathlon, is in januari 2018 ons bouldercentrum en Grand café + Pizzabar La Rocca geopend. Op deze plek in Arnhem Zuid met een roemruchte geschiedenis kan er niet alleen geboulderd worden, maar je kan hier ook genieten van de lekkerste pizza’s en huisgemaakte foccacia’s. Het deeg dat wij voor de pizza en foccacia gebruiken is gemaakt van volkorenmeel. Dit geeft een unieke smaak en is ook nog gezonder. Onze pizzabakkers, of pizzaiolo’s, zijn opgeleid door een gerenommeerde acadamie. In een bijzonder gebouw als de Rijnhal zetten we zo een bijzonder product neer. Met een ruim bemeten gratis parkeerterrein voor de deur, is dit de ideale locatie om te genieten van een biertje, broodje, of pizza.

Arrangementen

Je bent natuurlijk van harte welkom om een avondje onbezorgd te genieten in La Rocca, maar het is natuurlijk nog leuker om dit met een hele groep te doen! Van een etentje met vrienden, tot een geheel verzorgd actief vergaderarrangement met collega’s in RijnBoulder. Maak gebruik van onze vergaderzaal voor je meeting, waarna je alles los kan gooien in de boulders van het bouldercentrum. Op nog geen 250 meter afstand ligt ons klimcentrum in Arnhem. Naast het wandklimmen op wanden van maximaal 16 meter hoog, bieden de unieke Adventure Towers en de grote achtertuin veel ruimte voor sportieve activiteiten. Er is voor ieder wat wils!

Na het sporten is het tijd voor de inwendige mens. Speciaal voor groepen hebben we het “Share your Pizza” concept ontwikkeld. In diverse etappes worden er pizza’s op tafel geserveerd waar iedereen een stuk van kan afsnijden. Zo proef je al onze pizza’s onder het genot van een drankje en met je collega’s of vrienden. Je kunt al vanaf € 10,00 per persoon genieten van onze pizza’s!

Kijk voor meer informatie over onze arrangementen op onze website, of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer informatie

Grand Café + Pizzabar La Rocca is gevestigd in de voormalige Rijnhal, naast bouldercentrum RijnBoulder en Decathlon. We zijn maandag en dinsdag geopend van 12:00 tot 17:00 (keuken gesloten), woensdag t/m vrijdag van 12:00 tot 20:00 uur, zaterdag van 11:00 tot 20:00 en zondag van 11:00 tot 19:00.

Ben je benieuwd naar ons menu en ons verhaal? Kijk dan op pizzabar-larocca.nl voor meer informatie, neem contact met ons op, of kom gewoon een keer langs!

Grand Café + Pizzabar La Rocca
Olympus 3 – 6832 EL Arnhem
E: info@pizzabar-larocca.nl
T: 088 123 68 51