Kerstactie kids RijnBoulder & La Rocca

Boulderen en pizza maken voor kids in de kerstvakantie

  • Maar liefst een uur boulderen onder begeleiding van een instructeur
  • Maak je eigen pizza in onze houtgestookte pizzaoven, onder begeleiding van een echte pizzabakker!
Prijs
€ 17,50 per deelnemer
Duur
ca. 2 uur
Personen
maximaal 6 deelnemers
Instroom
vanaf 7 jaar
Locaties
Arnhem Rijnboulder

Hou jij ook zo van pizza en wil je wel eens een keer boulderen? Dan is deze activiteit echt iets voor jou! Tijdens de kerstvakantie hebben wij een hele leuke actie voor kids van 7 t/m 17 jaar: een uur boulderen en je eigen pizza maken bij RijnBoulder en La Rocca.

Direct boeken

Tijdens de kerstvakantie (21 december t/m 3 januari) hebben we een hele leuke actie in samenwerking met Pizzabar La Rocca. Op dinsdag t/m zondag om 15:00 uur staan onze instructeur en pizzabakker voor jou klaar om met jou te gaan boulderen en daarna om met jou je eigen pizza te maken die we bakken in onze houtgestookte pizzaoven. Je gaat maar liefst een uur boulderen, waarna er een verdiend glas limo op je wacht. Naast dorst, zal je vast ook wel honger hebben en maken we van jou een echte pizzabakker! Je leert van onze pizzaiolo (=pizzabakker) hoe je de lekkerste pizza maakt! De pizza mag je natuurlijk mee naar huis nemen om thuis lekker op te smikkelen. Omdat we maar beperkt plek hebben moet je wel van te voren reserveren.

Uiteraard mogen je ouders ook een pizza bestellen, dit kan gewoon aan de balie op de dag van het uitje. Om 17:00 uur staan jullie pizza’s klaar om meegenomen te worden. Helaas mag je ze niet bij ons opeten, in verband met de coronamaatregelen.

Inbegrepen

  • Eén uur boulderen onder begeleiding van onze instructeur
  • Limonade
  • Kids pizza maken onder begeleiding van onze pizzabakker

OVERIGE

Direct boeken

Type Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl