Buitenaardse Boulder Battle

Ga de uitdaging aan en ontrafel het mysterie van de verdwenen bouldergrepen


Hou jij van klimmen, het oplossen van mysteries en ben jij tussen de 7 en 12 jaar oud? Kom dan in de kerstvakantie, op vrijdag 3 januari van 10:00 tot 14:00 uur, naar RijnBoulder voor een spannende battle! Professor B. Oulder heeft dringend jouw hulp nodig.

Professor B. Oulder is de grote uitvinder van de boulderplaneet. Maar midden in de nacht heeft zich een ramp voltrokken in het heelal: alle klimgrepen van de boulderplaneet zijn verdwenen. En zonder grepen kan de boulderplaneet niet langer blijven bestaan. De planeet is onbewoonbaar geworden! De professor zit met zijn handen in het haar en de tijd begint te dringen… Kom jij hem helpen om dit mysterie op te lossen?

Wat ga je doen?

De hele dag staat in het teken van het doen van opdrachten om professor B. Oulder te helpen. In teams ga je aan de slag om het mysterie op te lossen. Je krijgt uitleg over veilig boulderen en gaat allerlei leuke opdrachten doen waarmee je bouldergrepen kan verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een estafette op de boulderwand, een speurtocht en een quiz. Natuurlijk wordt er ook voor iets lekkers gezorgd; in Pizzabar La Rocca ga je een eigen pizza beleggen en lekker opsmikkelen.

Praktische informatie

  • De Buitenaardse Boulder Battle vindt plaats op vrijdag 3 januari 2020 van 10:00 tot 14:00 uur.
  • Kleding: soepel zittende sportkleding en schone sportschoenen
  • Hieronder kun je een plekje reserveren. Geef het aantal op (max. 4 deelnemers), klik daarna de datum aan en de starttijd, dan kan je je gegevens invullen.

Direct boeken

Via bovenstaand formulier kom je in ons online boekingssysteem en reserveer je de gewenste datum en tijd (indien van toepassing) en betaal je direct via Ideal, Bancontact/Mister Cash of creditcard.
Type Opgeven
Direct boeken

Neem contact op voor meer informatie

Mountain Network Arnhem Rijnboulder
+31 (0)88 123 68 50 of mail: rijnboulder@mountain-network.nl